Titanic? Ador filmulEste printre filmele mele preferatePacat ca s-a scufundat nava... Dar filmul chiar a fost bunL-am vazut de un milion de ori si tot m-as uita la el cu drag.Chiar imi place si mi se pare ca ai gusturi bune la filme.Am dreptate?
Ce pot sa spun...este o capodopera, cel mai tare film si actorii au fost foarte buni
E cel mai tare fil vazut vreodata.am si plans cand l-am vazut, mai ales cand jack a murit inghetat cu picioarele in apa, dar totusi cred ca a murit fericit deoarece a murit langa ea.
e cel mai tare film. daca ar fi sa aleg intre titanic si avatar as alege categoric titanic:X:X:X.prea tare filmul
felicitari regizorului, si intregii echipe care au realizat acest film
Eu, il consider un film romantic, plin de drama si putin cam horror.
Sa nu mai vorbim ca este, inspirat din realitate...
Mi-a placut cred ca l-am vazut de vreo 5 ori chiar ma intrebam cat imp le-a luat sa faca filmul, si cum au facut sa se scufunde vasul cu toti oamenii aia (pare asa de real! ) si cum s-a rupt in 2
au muncit.
cu toate ca s-au inspirat din adevarata scufundare, mi se pare foarte original (ma refer la poveste).
si povestea dintre protagonisti a fost interesanta (chiar asa o fi fost ? )
Ador filmul multttttttt de tot, e super e si romantic si drama si de toate ce vrei , mrg in afara de horror , dar e cel mai frumos film posibil
E super tare...eu am citit adevarata poveste a vasului titanic si asa cum e filmul a fost si realiatea faimosul titanic "vas imposibil de scufundat"
Prima data cand am vazut Titanic am plans cu lacrimi de crocodil, pe bune, mi-a fost foarte mila de oameni si copii care au murit in acel vapor imens, insa saracul Jack s-a sacrificat pentru Rose foarte mult, pana la moarte. :'(, am uitat sa mentionez ca am vazut acest film de vreo 5 ori cam asa. Si acum cand l-am vazut acum vreo saptamana nu am mai plans, de fapt nu am mai plans demult, insa chiar este un film bun despre dragoste, gelozie, faima, bani, crima si fantezie. E un film de nota 10, dar totusi trist. fundita?
Absolut impresinant filmul O poveste de dragoste incredibilaDefiecare data cand l-am vazut mi-au dat lacrimile la final...
Dupa parerea mea este cel mai bun film!
E cel mai tare film:Xde fiecare data plange asa trist ca Jack a murit, ca s-a sacrificat pentru Rose.Pana la urma iubirea lor a fost adevarata chiar daca a fost numai pentru cateva zileA fost super atunci cand Rose i-a promis lui Jack ca niciodata no sa se dea batuta, sh atunci cand a fost intrebata de acel ofiter cum se numeste si a rasp Rose Dowson... ce mai a fost un film super:X:X
A fost un film care m-a facut sa rad si sa ma intristez. Filmul a fost foarte frumos. Si da. Este super tare!
Mie mi se pare un film super, poate sa va pare naspa dar l-am vazut de mai multe ori si de fiecare data am plins. Ati vazut titanic 2? Tot e super.