| Anabella01 a întrebat:

cum vi se pare serialul: My babysitter's a vampire?

13 răspunsuri:
| Maliwiskey a răspuns:

Buna...mie una imi place ft mult.serialul este interesant Funda?

| AdeleEmme a răspuns:

Mie mi se pare o prostie,actiune nasoala, actori incepatori, dar depinde cati ani ai... Daca vrei un serial adevatat cu vampiri ti l-as recomanda pe The Vampire Diaries!

| teodora555 a răspuns:

O porcarie, numai stiu astia ce sa bage

| ProjectJackpot a răspuns:

Am vazut doar cateva secvente, si e cam plictisitor...thinking Prefer "How i met your mother". Check it out.

| Anabella01 explică (pentru AdeleEmme):

Mda. dar mie nu imi place the vampires diaries.scuze de dezamagire... mie imi place Twilight.

| Neinteresenta a răspuns:

Poi nu e chiar foarte plictisitor.dar recunoaste e de copii mici mai normal te-ai uita la Vampire Diaries(jurnalele vampirilor)

| BlueBird05 a răspuns:

Pai, The Vampire Diaries e mult mai interesant. My babysitter's a vampire nu mi se pare cine stie ce, vampiri sunt asa cum erau vampirii din vechile filme. Le era frica de usturoi, nu se vedeau in oglinda, apa sfiintita ii ranea. Acum daca ar fi sa aleg as alege The Vampire Diaries!happy

| teodora555 a răspuns (pentru BlueBird05):

Logic ca ai alege the vampire diaries

| SingleStarOnTheSky a răspuns:

Buna.E destul de OK.Cel mai mult imi plac scenele cand Erica isi arata coltii.happy. Asta face serialul mai interesant, parerea mea.big grin

| AdeleEmme a răspuns (pentru Anabella01):

E fain si Twilighthappy, dar sunt sigura ca in cateva luni ai sa-ti schimbi gusturile la filme...asa se intampla mereu.

| romario97 a răspuns:

E super misto filmu.si il recomand la mai multi

| DeeaLuvU a răspuns:

Doamne e o porcarie totala uita.te la True Blood sau The Vampire Diaries daca vrei vampiri

| 1234567890qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm a răspuns:

Mie mi se pare f tare