| Static a întrebat:

Dau funda celui ce ma lamureste, cat de cat, si vot celorlalti ce raspund. Pentru cine urmareste The Originals, spin-off-ul de la The Vampire Diaries. In episodul precedent, din TO, Hayley a gasit cartea aia la sfarsit, si avand in vedere toate cele intmaplate, eu sunt aproape convinsa de un lucru. Cred ca familia 'roiala' a lui Hayley are o legatura cu Klaus, mai ales tatal ei, care eu cred ca ar fi posibil sa fie tatal natural al lui Klaus, despre care se stie doar ca a fost varcolac, dar nimeni nu i-a dezvaluit numele si daca mai traieste sau nu. Cum Hayley a fost urmarita recent de un lup, ca si cum ar fi facut parte din haita lui, eu cred ca acel lup e un membru al familiei, posibil tatal ei sau altcineva de-al ei. Deci asta ar insemna ca ea si Klaus sunt fratii pe jumatate vitregi, doar de tata. Care rezulta incest. Cat de incurcat, mai ales ca acum Hayley si Elijah par sa isi dezvolte sentimente unul fata de celalalt, si sunt super entuziasmata de asta, voi nu? Oricum, voi ce credeti despre toate astea? big grin

Răspuns Câştigător
| DenyshAtat a răspuns:

Urmaresc The Vampire Diaries de cand a aparut pana in prezent...si in ultimul episod cele trei dubluri s-au reunit, Bonnie a de fapt sa-i zic intr-un fel poate gresesc"reincarnat" iar ea a devenit ancora, in TO ep 7 ultimul pana la data de 22.nov.2013 reiese ca pana acum Elijah incepe sa dezvolte sentimente pentru Hayley iar lupul acela nu stim sigur este probabil o ruda de a ei iar Tyler a avut mult tupeu sa se confrunte cu Klaus ...Tot cred ca Klaus vrea nasterea acestui prunct pentru a dezvolta o alta haita de hibrizi ce poate aduce la moartea vrajitoarelor iubesc aceste 2 seriale.happy big grin am impartasit tot ce am stiut acum sper ca te-am ajutat un pic

7 răspunsuri:
| Static explică (pentru DenyshAtat):

Multumesc pentru raspuns! big grin Da, si eu urmaresc TVD, si am vazut azi episodul 8, nu stiu ce sa zic, nu as fi vrut ca Amara sa moara asa repede, incepusem sa o plac, caracterul ei era destul de intresant, oricum acum Bonnie va avea probleme fiind Ancora, mereu exista un pret, cum spunea si ea. Cat despre TO, la ora actuala este serialul meu favorit, nu mai este TVD, not anymore. :p As fi foarte satisfacuta daca Elijah si Hayley ar deveni un cuplu curand, oricum le sta bine impreuna si plus ca au o chimie anume. Sunt curioasa oare, chiar daca muscatura unui varcolac nu poate sa ucida un original, tot are efecte secundare, halucinatii si din astea, iar astea normal dispareau cu sangele lui Klaus, acum ca Klaus nu mai e singurul care poate face asta si care de asemenea poate crea hibrizi, Hayley poate il vindeca pe Elijah cu sangele ei. Asa s-ar mai apropia unul de celalalt. Sti, oricum ei se protejeaza unul pe celalalt, sunt asa draguti impreunaaaa. love struck

| thalyslly a răspuns:

Serialul mi se pare mult mai fain decat jurnalele vampirilor care ar fi trebuit sa se termine de mult nu sa o lungeasca atat.
mie mi-ar fi placut ca klaus sa ramana cu caroline.
banuiesc ca o sa aflam daca sunt frati sau nu pete inca 10 sezoane

| Static explică (pentru thalyslly):

Heh, presupun. Oricum, si eu sunt fana Klaroline, si sper ca urmatorul crossover va fi cu Caroline. Mai mult ca sigur va fi, deoarece, cred eu, ca ea va veni in speranta de al opri pe Tyler din a face ceva nesabuit sau cine stie. Oricum, din moment ce fostul ei este in New Orleans in dorinta de a se razbuna pe Klaus, Caroline sigur va afla, si sigur va avea ceva de spus in privinta asta. Oricum, si eu sunt de aceiasi parere cu tine, The Originals are mult mai mult succes decat The Vampire Diaries, iar cel putin, majoritatea a ajuns sa aleaga TO in loc de TVD, deja, si sunt abia la episodul 7 din sezonul 1! rolling on the floor

| thalyslly a răspuns (pentru Static):

Pai in tvd nu se mai termina ii gasesc dracii pe toti sau devin vampiri, parasuta aia trece de la unu la altu, aiurea
the origininals are un subiect mai interesant parerea mea

| Static explică (pentru thalyslly):

Da, asa este. The Originals este cu mult mai bun decat este acum Vampire Diaries. Intr-adevar, personajul Elenei a evoluat dar nu in bine, ci in rau mai degraba. Daca stam sa ne gandim cum era ea in primele sezoane, iar acum pe langa schimbarea de look si-a schimbat si caracterul, este mai egoista, e bine sa fi egosit cateodata, dar nu incat sa ranesti unele persoane. Oricum, intelegi tu.

| Delmoniko a răspuns:

TO e mai bun probabil chiar din cauza lui Klauss happy
Nu vreau sa stiu deznodamantul si prefer sa ma surprinda!

| Farcaș_Lore_2001 a răspuns:

Scz ca raspund soar acum, Dar tatal lui Klaus natural nu are nici o legatura de capt haitele lor erau in conflict. Oar din punctual meu de vedere Klaus o iubeste or Hope so nu at folosio pentru a face alti hibrizi. Cum a spus si in episodul 20 sezonul 4 in TVD "Orice rege are si un mostenitor" il ador pe Klaus si abia astept sezonul 4!

Întrebări similare