Da,lui Stefan si Elena ii sta mult mai bine impreuna.Parca cu Damon se vede diferenta de varsta din realitate(vreo 10-12 ani) si nu se potrivesc.
Asa sunt serialele, incurca de fiecare data.
@CapcaunMic, Elena nu moare la jumatatea sezonului, pentru ca serialul ale contract pe 6 sezoane.
Da la asta ma gandeam si eu.Lasa k Damon(Ian) o are pe Elena(Nina) in realitate, in film ii sta multttt mai bine cu Stefan, si e asa o chimie intre ei, ma mir cum de nu sau cuplat si in realitate!?
Nu s-au cuplat pentru ca Paul e casatorit cu Torrey DeVitto.
Uitasem amanuntul asta!
Da.Da si tu voturi la cei care ti-au raspuns.
Nina Dobrev (Elena) are 23 ani in prezent. Ian Somerhalder ( Damon) are 33 ani in prezent. Sunt 10 ani diferenta, care se vad.
P.S. Si eu cred ca le sta suppppper bine impreuna.
Sunt fana Delena! Intotdeauna o sa fiu.Mi-a placut episodul in care Rose vorbea despre Damon ca fiind"ori cel mai bun ori cel mai rau lucru pentru Elena".Dar, cartile se termina cu Stefan si Elena, si asa o sa se termine si serialul .
Da. Am mentionat si eu la inceput eram Delena, pana cand am vazut mai multe episoade ...si am observat ca se iubesc ori ce ar fi. Acum il vad pentru a 2 oara.
Si Damon o iubeste pe Elena, a fost alaturi de ea cand Stefan era sub puterea lui Klaus.
Da n-am spus ca Damon no iubeste, am spus doar ca se potriveste mai bine cu Stefan, desi Damon(ian) e superbbb:X:X:X
Si e cu Nina in realitate :X
Stiu:X:X:X
Din pacate. Si mie imi place mai mult cum s-a schimbat Damon pentru Elena si cred ca este extrem de romantic. Plus, cu el nu s-ar plictisi never ever!
Ştiu . Până şi scriitoarea a vrut să mai publice o carte în care Elena să fie cu Damon, dar cei de la editură nu au vrut .
Si eu sunt fana Delena si mereu voi fi! Damon e superb
Are mai multe motive pentru a ramane cu Damon : s-au intalnit prima oara si,desi ii e greu sa recunoasca, il iubeste. Damon i-a spus atunci cand s-au cunoscut "you want a love that consumes you" iar Elena afirma in prezent "he consumes me ". Plus ca si Rose i-a destainuit lui Jermey ca ei doi se completeaza, se ajuta unul pe altul.
Li200La întreabă: