| SabbySabbynutza a întrebat:

Deci voi ce credeti, in sezonul 4 din Jurnalele Vampirilor, Elena va ramane cu Damon? Am auzit pe multi ca spun ca l-a intalnit primul pe Damon si ca a zis ea ca daca ar fi fost el primul ar fi fost altfel.Dar hai sa o luam logic; in momentul in care Elena s-a intalnit cu Damon, Elena nu a avut nicio problema adica parinti ei traiau era totul ok, si ce mare chestie au vorbit!? plus ca Stefan a salvato de la inec si mie mi se pare ca este o iubire mare intre ei, ar fi naspa sa se desparta doar ca l-a vazut primul pe Damon. La inceput si mie imi placea de Damon si Elena, adica sa fim serios, Damon e superbbb! Dar parca mai bine ii sta cu Stefan in film.Voi ce parere aveti?happy

17 răspunsuri:
| SabbySabbynutza explică:

De unde sti?raised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,lui Stefan si Elena ii sta mult mai bine impreuna.Parca cu Damon se vede diferenta de varsta din realitate(vreo 10-12 ani) si nu se potrivesc.
Asa sunt serialele, incurca de fiecare data.
@CapcaunMic,winkingbig grin Elena nu moare la jumatatea sezonului, pentru ca serialul ale contract pe 6 sezoane.

| SabbySabbynutza explică (pentru anonim_4396):

Da la asta ma gandeam si eu.Lasa k Damon(Ian) o are pe Elena(Nina) in realitate, in film ii sta multttt mai bine cu Stefan, si e asa o chimie intre ei, ma mir cum de nu sau cuplat si in realitate!?

| Zendaa a răspuns:

Sunt fana Delena! Intotdeauna o sa fiu.Mi-a placut episodul in care Rose vorbea despre Damon ca fiind"ori cel mai bun ori cel mai rau lucru pentru Elena".Dar, cartile se termina cu Stefan si Elena, si asa o sa se termine si serialul big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SabbySabbynutza):

Nu s-au cuplat pentru ca Paul e casatorit cu Torrey DeVitto.

| SabbySabbynutza explică (pentru Zendaa):

Da. Am mentionat si eu la inceput eram Delena, pana cand am vazut mai multe episoade ...si am observat ca se iubesc ori ce ar fi. Acum il vad pentru a 2 oaralaughing.

| SabbySabbynutza explică (pentru anonim_4396):

Uitasem amanuntul asta!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SabbySabbynutza):

Da.Da si tu voturi la cei care ti-au raspuns.

| Zendaa a răspuns (pentru SabbySabbynutza):

Si Damon o iubeste pe Elena, a fost alaturi de ea cand Stefan era sub puterea lui Klaus.

Da n-am spus ca Damon no iubeste, am spus doar ca se potriveste mai bine cu Stefan, desi Damon(ian) e superbbb:X:X:X

| Zendaa a răspuns (pentru SabbySabbynutza):

Si e cu Nina in realitate :X

Stiu:X:X:Xlove struck

| Stere_Diana_1998 a răspuns:

Are mai multe motive pentru a ramane cu Damon : s-au intalnit prima oara si,desi ii e greu sa recunoasca, il iubeste. Damon i-a spus atunci cand s-au cunoscut "you want a love that consumes you" iar Elena afirma in prezent "he consumes me ". Plus ca si Rose i-a destainuit lui Jermey ca ei doi se completeaza, se ajuta unul pe altul.

| scriitoareanonima a răspuns (pentru Zendaa):

Din pacate. Si mie imi place mai mult cum s-a schimbat Damon pentru Elena si cred ca este extrem de romantic. Plus, cu el nu s-ar plictisi never ever!

| Zendaa a răspuns (pentru scriitoareanonima):

Ştiu big grin. Până şi scriitoarea a vrut să mai publice o carte în care Elena să fie cu Damon, dar cei de la editură nu au vrut sad.

| Caroline07Forbes a răspuns (pentru anonim_4396):

Nina Dobrev (Elena) are 23 ani in prezent. Ian Somerhalder ( Damon) are 33 ani in prezent. Sunt 10 ani diferenta, care se vad.
P.S. Si eu cred ca le sta suppppper bine impreuna.

| mihaeladinu27 a răspuns (pentru Zendaa):

Si eu sunt fana Delena si mereu voi fi! Damon e superb