Da,lui Stefan si Elena ii sta mult mai bine impreuna.Parca cu Damon se vede diferenta de varsta din realitate(vreo 10-12 ani) si nu se potrivesc.
Asa sunt serialele, incurca de fiecare data.
@CapcaunMic, Elena nu moare la jumatatea sezonului, pentru ca serialul ale contract pe 6 sezoane.
Da la asta ma gandeam si eu.Lasa k Damon(Ian) o are pe Elena(Nina) in realitate, in film ii sta multttt mai bine cu Stefan, si e asa o chimie intre ei, ma mir cum de nu sau cuplat si in realitate!?
Sunt fana Delena! Intotdeauna o sa fiu.Mi-a placut episodul in care Rose vorbea despre Damon ca fiind"ori cel mai bun ori cel mai rau lucru pentru Elena".Dar, cartile se termina cu Stefan si Elena, si asa o sa se termine si serialul .
Nu s-au cuplat pentru ca Paul e casatorit cu Torrey DeVitto.
Da. Am mentionat si eu la inceput eram Delena, pana cand am vazut mai multe episoade ...si am observat ca se iubesc ori ce ar fi. Acum il vad pentru a 2 oara.
Si Damon o iubeste pe Elena, a fost alaturi de ea cand Stefan era sub puterea lui Klaus.
Da n-am spus ca Damon no iubeste, am spus doar ca se potriveste mai bine cu Stefan, desi Damon(ian) e superbbb:X:X:X
Are mai multe motive pentru a ramane cu Damon : s-au intalnit prima oara si,desi ii e greu sa recunoasca, il iubeste. Damon i-a spus atunci cand s-au cunoscut "you want a love that consumes you" iar Elena afirma in prezent "he consumes me ". Plus ca si Rose i-a destainuit lui Jermey ca ei doi se completeaza, se ajuta unul pe altul.
Din pacate. Si mie imi place mai mult cum s-a schimbat Damon pentru Elena si cred ca este extrem de romantic. Plus, cu el nu s-ar plictisi never ever!
Ştiu . Până şi scriitoarea a vrut să mai publice o carte în care Elena să fie cu Damon, dar cei de la editură nu au vrut .
Nina Dobrev (Elena) are 23 ani in prezent. Ian Somerhalder ( Damon) are 33 ani in prezent. Sunt 10 ani diferenta, care se vad.
P.S. Si eu cred ca le sta suppppper bine impreuna.
Li200La întreabă: