Charlotte (9/10, action, fantasy, highschool, superpowers, drama)
Gakusen Toshi Asterisk (7/10, action, superpowers, highschool )
Rakudai Kishi no Cavalry (8/10, action, superpowers, highschool, romance)
High School DxD (8/10, action, ecchi, superpowers, demons )
Kaguya-sama: Love Is War (9/10, highschool, romance, comedy )
Shimoneta to Iu gainen ga sonzai shinai taikutsu na sekai (8/10, highschool, future, comedy, ecchi )
Absolute Duo (5/10, highschool, superpowers )
Alea- s notele date de mine, e subectiv.
Daca vrei pot sa-ti mai dau, acum mi-e prea somn sa ma mai gandesc (e ora 3:50, bruh).
Wtf, BeB, puștoaico, încearcă Ecchi. Devino Adultă
https://youtu.be/lxUqwIf_yiw
Aki Sora, Ane Log, Dekakute Ecchi na Ore no Ane, Green Eyes: Ane Kyun, Kujira no Kora wa Sajou ni Utau
M-am uitat la Gakushen Toshi Asterisk, Rakudai Kishi No Cavalry si Absolute Duo.Recunosc ca sunt foarte faine dupa parerea mea si mai ales la Rakudai Kishi No Cavalry(spoiler) momentul cand o cere in casatorie pe printesa in arena de lupta a fost genial
Kawaii dake ja Nai Shikimori-san / Shikimori's Not Just a Cutie, E un anime in stil Romantic/Scoala al sezonului de primavara(au aparut doar 3 episoade)pana acum nu e dragoste exagerata gen saruturi si din astea, dar recunosc ca e foarte intrigant si Kawaii
Heii! Momentan nu am gasit niciun anime dintre acelea pe site-ul pe care vizionez anime-uri(anime kage). Daca le-ai vizionat sau ceva, mi-ai putea spune de pe ce site ca sa le pot admira si eu?
Buna! Daca te intereseaza, am si eu cateva sugestii pentru tine si anume...
-Kamisama Kiss
-Vampire Knight
-Nana
-Elfen Lied
-Clannad
-Kimi Ni Todoke
Momentan doar pe acestea mi le aduc aminte dar sunt foarte misto, toate cele enumerate si ca bonus iti recomand si un Donghua si anume Mo Dao Zu Si(acesta nu este de dragoste, dar te tine in suspans, este foarte interesant). Vizionare Placuta!
Mikku întreabă: