| vinhod a întrebat:

Buna fani ANIME! cred ca stiti ca naruto shippuden este pe punctul de FINISH si dupa ce sa aflat asta au aparut rapid zvonuri despre NARUTO AKKIPUDEN si cum nimeni din corporatia "naruto" nu neaga asta cred ca este adevarat. voi ce credeti? adica ar if chiar frumos sa continue animeul

11 răspunsuri:
| Artemis94 a răspuns:

Cred ca il voi urmari pe naruto incercand sa devina hokage in timp ce ma bucur de prima pensie deci m-am conformat deja cu asta laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate, prefer mai bine tom si jerry decat sa vad porcarile alea filmate in japonia in 94 pe care in 2012 le difuzeaza sa castige o paine!

| KamiM a răspuns (pentru anonim_4396):

De fapt Naruto este o serie on going. Seria Naruto Shippuden a fost facuta in anul 2011 si inca continua, asta insemnand ca ultimele 16 episoare( pentru ca apare cate unul o data pe saptamana) sunt facute in 2012.Deci sunt recente, nu din '94 laughing

| Ramo137 a răspuns:

Naruto are un final trist, nu o sa devina hokage, o sa fie omorat de sasuke in razboiul ala. am vazut inr-un videoclip de pe you tube. nu mai tin minte ce parte era, dar sigur stiu ca o sa moara. am vazut cum era ingropat si toti plangeau, mai ales hinata, care a vazut cum a murit, era langa el atunci.nu mai am gasit videoclipul, cred ca l-a lasat cateva zile si l-a sters.

| vinhod explică (pentru Ramo137):

nu este adevarat. alea sunt niste porcari create de fani plictisiti asa ca... oricum vom vedea noi la sfarsit

| Ramo137 a răspuns (pentru vinhod):

Ok. sa nu spui ca nu ti-am zis. cand o sa apara episodul, o sa vedeti. nu era facut de fanii plictisiti, am vazut de la inceput pana la sfarsit partea, erau facuti(desenati) de acelasi om care a creat naruto. sper sa ma crezi, cativa utilizatori de aici m-au crezut si am incercat sa le dau videoclipul dar nu mai mergea, zicea ca fisierul nu mai exista. papa big grin

| ピンク a răspuns:

Asa circula zvonurile. Oricum, daca e sa ne luam dupa manga, mai asteapta 200 de episode bune pana la finish laughing In orice caz, da am auzit si eu zvonuri. Cum ca Sasuke s-ar intoarce inapoi in Konoha la sfarsitul razboiului, nu stiu nici eu din ce motive inca. Si mai stiu ca Sakura si Naruto si toti ceilalti vor face parte din ANBU, iar Naruto ar trebui sa devina Hokage. Oricum, nu te poti lua dupa zvonuri. Inca manga-ul Naruto Shippuden este On Going, deci nu s-a hotarat inca finalul. Am auzit ca cei de la compania Naruto inca sunt indecisi in legatura cu finalul. Daca va continua sau nu, daca Naruto va muri sau nu, nu ramane decat sa asteptam si sa vedem. Bafta big grin

Frate u cred ca te referi la aceasta faza uitete aici http://www.youtube.com/watch?v=gMSvQm_H89k fi atent numai de la min 1:14 in colo si iti vei dea seama

Nu e asta, eu chiar am vazut cum il ingropau si cum a murit, cum scria naruto uzumaki pe piatra funerala. sasuke l-a injunghiat cu sabia in inima cand el era cu spatele. hinata plangea si la fel si ino sakura rock lee etc. nu am mai gasit-o.

Aaaaaa stiu ce zici da nu moarelaughing era doar o parte dintr-un film naruto shippuden dar nu mai stiu ce film. oricum aia arata asa numai casa ne faca pe noi interesati de fil dar nu moarebig grin

Ok. deja eu nu am vazut inca filmele de cat naruto 1 si 2. vreau sa vad prima oara serialele si pe urma filmele big grin papa