| KonanYahiko a întrebat:

Im spuneti si mie va rog frumos care este episodul din Naruto, sezonul 1, Sasuke o ia de mana pe Sakura si fuge cu ea de langa Naruto si acele pisici vorbitoare? Dau funda... dar doresc un raspuns bun. Sper ca stiti despre ce episod este vorba. Mai stiu ca toti trei purtau o bentita cu urechi de pisica.

3 răspunsuri:
| Blackyuu a răspuns:

Acel episod nu este in sezonul 1 adica Naruto.
Este in Naruto Shippuden intr-un episod cu amintiri... ca sa te ajut nu mai stiu episodul dar imi aduc bine aminte ca Sasuke il omorase pe Orochimaru* si cauta membri in echipa si sau dus la aceea "Baba" sa isi ia unelte ninjaa.

| KonanYahiko explică (pentru Blackyuu):

Iarta-ma... nu am stiut ca este in Naruto Shippuden. Iti multumesc foarte mult de raspuns! happy Sper ca daca vei afla ce episod este sa-mi mai scrii, pentru ca am inceput sa vad episoadele Naruto si Naruto Shippuden de doua saptamani incoace, si nu mai stiu mai nimic despre intamplari.

| Blackyuu a răspuns:

Heeii ti-am gasit episodul! :) Este episodul 189 din Naruto Shippuden. Uite aici episodul http://animekage.com/watch-online/naruto-shippuden-episode-189.html e pe trilulilu deci merge.