| minho a întrebat:

Imi poate recomanda si mie cineva un serial coreean dar care sa nu fie doar comedie romantica ci sa aiba si un subiect mai complex gen City Hunter,Secret Garden,Cinderella Sister,Rooftop Prince,Myung Wol The Spy,Princess Hours,My Princess, Scent of a woman....va rog!

Răspuns Câştigător
| LupuMaria a răspuns:

Protect the Boss
My Girlfriend is a Gumiho
The Fugitivetonguelan B
Lie to Me
Brilliant Legacy
Rain Love
Personal Taste
Boys Over Flowers
etc
Funda?

12 răspunsuri:
| adutza1999 a răspuns:

Doua surori pentru un print e super tare ii prezentu si trecutul intr-un film

| minho explică (pentru adutza1999):

Stiu chiar mi-a placut l-am mentionat mai sus "Rooftop Prince"...altceva?

| minho explică (pentru LupuMaria):

Buna! multumesc pentru raspuns.Majoritatea le-am vazut doar love rain si my girlfriend is a gumiho nu am vazut asa ca o sa le incerc. Sper sa fie frumoase.Multumesc:*

| KoreanGirl a răspuns:

Cu toate că vine cam târziu este bine şi acum :
- 49 days (sunt sigură că este genul tău)
- playful kiss
- mostenire cu noroc (nu ştiu numele ei în limba engleză din nefericire)
- boys over flowers
- * 1 litre of tears (e japonez dar merită văzut)

Sper că te-am ajutat! happy

| minho explică (pentru KoreanGirl):

Buna! sti cum se spune" mai bine mai tarziu de cand niciodata".Da 49 zile chiar e genul meu pentru ca l-am vazut dintre cele recomandate doar 1 litre of tears nu am vazut asa ca o sa-l incerc.Imi mai poti recomanda si altceva in genul asta, dar cred ca inainte ar trebui sa scriu o lista cu cele pe care le-am vazut deja pentru ca tot primesc recomandari la cele vazute.Multumesc frumos chiar o sa incep sa ma uit la 1 litre of tears.happy

| KoreanGirl a răspuns:

Cel mai bine e să faci o listă. Şi eu tot nouă sunt în materie de k-dramas dar ştiu că îmi plac la nebunie.
În legătură cu 1 litre of namida sau 1 litre of tears sper să îţi placă. E cam tragică povestea tinerei Aya Ikeuchi şi mai mult decât toate reală.
Sper să îţi placă. Eu încă îmi revin după el.
sad

| LupuMaria a răspuns (pentru minho):

Nu ai pentru ce! Pot sa-ti mai recomand daca vrei

| minho explică (pentru LupuMaria):

Sigur mai recomanda-mi chiar vreau sa ma mai uit la un serial dar ceva de genul care l-am mentionat:*

| BiancaaaO a răspuns:

In afara celor mentionate: heartstrings, you're beautiful, merry me mery (ultimele doua sunt cu jang keun suc), coffe prince, big
si filmele sunt faine: 100 Days with Mr. Arrogant, 200 Pounds Beauty, Innocent steps, sex is sero 1 si 2 is mortale laughing), you are my pet, baby and me (ultimele doua cu jang keun suc)

| LupuMaria a răspuns (pentru KoreanGirl):

La mostenire cu nooc se zice brilliant legacy

| KoreanGirl a răspuns (pentru LupuMaria):

Eu am găsit varianta de "Shining Inheritance"...

| minho explică (pentru KoreanGirl):

Is bune ambele variante.Stiti doar ca mai toate serialele coreene au mai multe denumiri in engleza.L-am vazut si a fost minunat.