Protect the Boss
My Girlfriend is a Gumiho
The Fugitivelan B
Lie to Me
Brilliant Legacy
Rain Love
Personal Taste
Boys Over Flowers
etc
Funda?
Doua surori pentru un print e super tare ii prezentu si trecutul intr-un film
Stiu chiar mi-a placut l-am mentionat mai sus "Rooftop Prince"...altceva?
Cu toate că vine cam târziu este bine şi acum :
- 49 days (sunt sigură că este genul tău)
- playful kiss
- mostenire cu noroc (nu ştiu numele ei în limba engleză din nefericire)
- boys over flowers
- * 1 litre of tears (e japonez dar merită văzut)
Sper că te-am ajutat!
Buna! sti cum se spune" mai bine mai tarziu de cand niciodata".Da 49 zile chiar e genul meu pentru ca l-am vazut dintre cele recomandate doar 1 litre of tears nu am vazut asa ca o sa-l incerc.Imi mai poti recomanda si altceva in genul asta, dar cred ca inainte ar trebui sa scriu o lista cu cele pe care le-am vazut deja pentru ca tot primesc recomandari la cele vazute.Multumesc frumos chiar o sa incep sa ma uit la 1 litre of tears.
Cel mai bine e să faci o listă. Şi eu tot nouă sunt în materie de k-dramas dar ştiu că îmi plac la nebunie.
În legătură cu 1 litre of namida sau 1 litre of tears sper să îţi placă. E cam tragică povestea tinerei Aya Ikeuchi şi mai mult decât toate reală.
Sper să îţi placă. Eu încă îmi revin după el.
In afara celor mentionate: heartstrings, you're beautiful, merry me mery (ultimele doua sunt cu jang keun suc), coffe prince, big
si filmele sunt faine: 100 Days with Mr. Arrogant, 200 Pounds Beauty, Innocent steps, sex is sero 1 si 2 is mortale ), you are my pet, baby and me (ultimele doua cu jang keun suc)
Is bune ambele variante.Stiti doar ca mai toate serialele coreene au mai multe denumiri in engleza.L-am vazut si a fost minunat.
LisaJulie întreabă: