Seriale : Jonas in L. A, Nini, Hannah montana, Sony si steluta ei norocoasa, Phineas and ferb, Bafta charlie, h20-adauga apa, O viata minunata pe punte, Aaron Stone, Jake şi Blake, Zeke si Luther
Filme:16 dorinte, Harriet Spioana, Camp Rock 1 si 2, Monstrii INC,
Operatiunea Craciunul, Scrisoare Pentru Mos Craciun, Geniul, Clopotica, Fratele Lider, Oh Baby. Si cam atatea imi aduc aminte sper ca te-am ajutat.
TE PUP . PA!
Hannah montana, Sony si steluta ei norocoasa, bafta charlie, phineas si pherb, jonas
Nini, Hannah Montana, Magicienii din Waverly Place, Phineas si Ferb, O viata minunate pe punte, Bafta Charlie, Sunt in trupa, Jimmy Cool, H2o-adauga apa, Aaron Stone-astea sunt seriale, daca vrei filme, uite:16 dorinte, Alba ca Zapada si cei sapte pitici, Monstrii INC., Povestea Jucariilor 1, 2 si 3...sunt mai multe dar nu prea mi le amintesc. Sper ca ti-am fost de ajutor .
Nini, Hannah montana.Phineas and ferb, o viata minunata pe punte, jonas, h20-adauga apa si multe altele
funda?
Vrei filme?
Pai ar fi Hannah Montana The Movie, 16 wishes, Cow Belles, The Cheetah Girls, High School Musical, Camp Rock, StarStruck, Den Brother.
Tadotaki_8217 întreabă:
anonim_4396 întreabă: