Da---asa'i JustFreedom ---la fenomene stranii---unele sunt chiar infricoshatoare---dar parca erau pe Discovery vinerea la ora 20:00
app, am vazut camera 1408[si chiar te tine in suspans]l-a vaz acum trei ani prima data si pana acum l'am vaz de 5 ori cred ca ---mai stiu niste filme misto dar din pacate nu le stiu numele
calaretzul fara cap nu'i cine stie ce
App---Bloody Mary---ce m-am speriat qnd a aprins chibritu'---ai putea sa te uiti la el...un mik sfat...nu te uita noapte cum am facut eu
Seria Psycho si the Omen, mai incearca The eye 2008(singurul film care mi-a dat frisoane reci cand l-am vazut singur). E bine ca nu ai parte de raspunsuri ca Saw, are multa carne sa te saturi pe un an de zile dar nu intra in categoria celor horror, totusi e preferatul meu.
Cred că The Thing şi The Grudge 1 (am văzut eu). Nu sunt adepta filmelor horror, dar astea m-au cam speriat (mai mult, dar nu spune la nimeni )
Calaretul fara cap, Psihopatul, Si sa te uiti pe national geografic pe la 20:00, fenomene stranii(recomand pe youtube)
Http://vezi-filme.tk/horror/the-pact-2012 - eu nu l-am vazut (nu-mi place acest gen de filme) dar am inteles ca este "inspaimantator"