| Theo12445 a întrebat:

Ma poate lămuri si pe mine cineva, va rog? Sasuke din "Naruto" nu va mai apărea deloc in Shippuden sau da, dar foarte rar? Si daca e așa, atunci singurele episoade in care apare este când sunt mici? Gen cele de început? Pai si atunci ce e cu toate pozele cu el si Sakura si copilul lor? Cum ajung la episoadele alea? Aștept răspuns cat mai repede va rooog! Funda si tot ce vreți voi!

Răspuns Câştigător
| TCosminn a răspuns:

Sasuke apare in toate episoadele din Naruto. In shippuden este vorba chiar despre el si Naruto. Vei vedea cand vei ajunge la episodul cand Naruto si Sasuke se lupa intre ei, ambii detinand cate jumatate din puterea Eremitului celor 6 cai.

7 răspunsuri:
| Theo12445 explică (pentru TCosminn):

Mersi! Am întrebat pentru ca sunt la ep 22 din shippuden si a apărut doar o singura data in primul episod si atât. Iar înainte sa postez aceasta întrebare am mai căutat eu si cineva zicea ca apare doar in 2-3 episoade

| Fumiko a răspuns:

El apare si in shippuden daca nu ai rabdare poti vedea filmele

| TCosminn a răspuns (pentru Theo12445):

Apare in aproape toate. Mai ai pana sa fii la zi.

Știi cumva un site unde pot vedea ep cap coada? M am uitat pana la 100 si de aici nu reușesc sa dau de ele subtitrare si "funcționabile"

Hei! Am terminat episoadele "de la razboi", m-am lămurit de tot, am aflat si cine e ăla, Eremitul.

| TCosminn a răspuns (pentru Theo12445):

Buna sa-ti fie inima! Pana unde ai ajuns? Cu ti s-a parut pana acum?