Eu si Dorian nu suntem impreuna.
Dorian e cu altcineva.
Sore si Rapha sunt impreuna in realitate.
Cristina si Vlad sunt impreuna in realitate si in film.
Nu stiu eu cred si ca Dorian si Alina sunt impreuna si chiar toate cuplurile din film sunt si in realitate pentru ca saruturile dintre ei par reale si nu cred ca s-ar saruta daca nu ar fi un cuplu..nu stiu ce sa zic si eu am aceleasi intrebari.
Nu, nu sunt impreuna, ceea ce a zis DyaDeea este total gresit, in primul rind ei se saruta caci sunt actori, in al doilea rind in realitate exista o mare diferenta dintre ani, de exemplu Sara are 23, pe cind Cristi doar 19, in al treilea rind, daca ei isi schimba in film iubitii sau iubitele de mai multe or, in realitate e aceeasi poveste? De exemplu Sara a fost si cu Andrei, Cristi, Dima.
Stai linistita ca Vlad nu e cu Cristina in realitate. Deci mai ai sanse. Spor. Puup soare.(K)
Da sunt impreuna si in realitate, de ceva timp cam de prin sezonul 2! am citit in ceva revista si sunt!
Get a f*cking life! De ce te intereseaza? Nu ai altceva mai bun de facut decat sa stai dupa curul vedetelor? Penibil.
Da nu am ce face. Care ii problema ta!? Fac ce vreau si nimeni nu are ce sa imi faca!
CrazyGirl18 întreabă:
Byby06 întreabă: