The original ( se concentreaza pe familia vampirilor originali din the vampire diaries, dar de abia a iesit primul episod...)
Teen wolf ( un adolescent este muscat de un varcolac si devine si el la randul lui un varcolac. se intragosteste de o fata a carei famili vaneaza varcolaci si de aici apar multe probleme)
The secret circle ( este vorba de 6 tineri magicieni care fac aceleasi greseli ca parintii lor, lucru care aproape creeaza o catastrofa. filmul este mult mai frumos decat l`am explicat)
Continuum ( e mai greu de explicat, in mare se intoare o tipa in timp impreuna cu 6 teroristi si incearca sa ajunga acasa si sa ii opreazsca pe aia sa nu distruga lumea )
Daca te intereseaza serialele astea cu vampiri poti sa vezi daca gasesti pe undeva pe net Vampire Knight in el e vorba despre o fata Yuki care e de fapt vampir pur sange dar ea nu stia asta pana intr-un moment, dar pana la acel moment s-a dus la un liceu lanaga care era un alt liceu de vampiri acolo la intalnit pe Zero care s-a dovedit a fi un vampir(dar intr-un fel era incomplet si trebuie sa bea sange nu isi putea controla pofta de sange).Asa ca Yuki la lasat pe Zero sa ii bea sangele dar un vanator de vampiri la prins odata si nu i-a mai dat voie(era un fel de director), dar Yuki tot la lasat pe ascuns.
Si cam asta are fi o scurta povestiri din sezonu 4 parca ca nu mai stiu al catelea era ca eu l-am vazut la Axn Sci-Fi anul trecut pe la 12 noaptea, da nu la mai dat.
Supernatural! E un serial despre doi frati care sunt vanatori de tot ce e supranatural! E un serial supeeer! Ei incep cu lucruri marunte ca fantome si chestii dar ajung la demoni, ingeri, lucifer si toti monstrii! Trec prin atatea lucruri, pe care nici nu ti-ai putea imagina! Merita sa te uiti! In plus baietii sunt super draguti Fundita?
Anon352 întreabă: