Buna! Daca ai vazut toate seriile,toti au murit pana la urma,mai devreme sau mai tarziu! dupa ce are acea viziunea,parerea mea e ca se intampla cu ei exact ce a vazut ea,mai ales ca modul de a muri din viziunea lui Wendy se potrivea cu pozele,si toti si-au gasit sfarsitul conform acelor poze:kevin trebuia sa moara cu acele gen artificii in fata si se potriveste cu ce a vazut wendy,wendy in poza avea fata neclara, cu o lumina mare:deci o explozie sau trenul care da peste ea, iar la julie nu mai tin minte ce poza avea.in concluzie:asa au murit, cum a vazut wendy.
Vrea sa spuna ca moartea se tine dupa ei si orice ar face nu scapa niciodata de ea.
Si eu l-am vazut. este super. Chiar nu stiu ce s-a intamplat. Adica dupa viziunea ei(a presimtit ca vor muri) nu arata sfarsitul. Si eu sunt foarte curioasa. Eu cred, adica am ramas cu impresia ca pana la urma mor, desi nu o arata, mai ales ca filmul se numeste "destinatie finala", deci consider ca le-a fost destinat sa moara pana la urma. asta e parerea mea...
sper sa mai apara si alte pareri, am sa urmaresc intrebarea:*
pa-pa!
Finalul filmului este unul foarte ciudat dar si naspa din punctul meu de vedere. La sfarsitul filmului se evidentiaza faptul ca ea are din nou acele premonitii si e ca si cum ar incepe din nou...[deja-vu]
PopStefania întreabă: