anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti cumva daca o aparut un nou film cu spawn? In afara de cel din 97 cu acel clown

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu o sa scoata prea curand. Si eu mi-am pus aceasta "problema" cu multi ani in urma.
In lipsa de film si pentru a putea folosi acest personaj, s-a creat o secventa mai "clara" cu el, s-a bagat in Mortal Kombat 11 (unde hai sa zicem ca arata decent) si... cam atat, nu s-a mai prea facut nimic cu el. Totul a ramas in comics din pacate.

Era personajul meu preferat cand eram mic si inca il admir. Malebolgia, clownul ala urat... m-a speriat mereu laughing

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am gasit pe google cum ca ar fi unul din 2019. Dar nu stiu exact...

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Cum se numește? happy

Trebuia să apară da nu o mai apărut, cred că Spawn movie se numește da încă nu o apărut, cel puțin nu l-am văzut pe nici un site de filme

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spawn
Film din 2019

PREZENTARE GENERALĂ
DISTRIBUȚIE
ALȚII AU CĂUTAT ȘI
V-a plăcut acest film?
Data lansării: 2019
Regizor: Todd McFarlane

Daca scrii Spawn 2019 te îndrumă la cel vechi din 97. Deci asta nou nu o apărut încă ...pff nu găsesc și eu un film interesant sad

Vrei sa iti recomand filme?

Dahappy eu am ramas in pana de idei avand in vedere ca ador filmele horror dar nici astea nu gasesti numai desene animate

The shining (nu stiu daca am scris corect)
Cimitirul animalelor
IT

Le-am vizionat pe toate, the shining a fost magistral filmul, și cimitirul animalelor a fost ok. Mersi oricum pentru efort. happy

Ok happy
Cu placere cool

Incep sa regret că m-am uitat de mic la filme de astea acum nu mai au nici un farmec... Nu mă mai sperie deloc!