Nu o sa scoata prea curand. Si eu mi-am pus aceasta "problema" cu multi ani in urma.
In lipsa de film si pentru a putea folosi acest personaj, s-a creat o secventa mai "clara" cu el, s-a bagat in Mortal Kombat 11 (unde hai sa zicem ca arata decent) si... cam atat, nu s-a mai prea facut nimic cu el. Totul a ramas in comics din pacate.
Era personajul meu preferat cand eram mic si inca il admir. Malebolgia, clownul ala urat... m-a speriat mereu
Trebuia să apară da nu o mai apărut, cred că Spawn movie se numește da încă nu o apărut, cel puțin nu l-am văzut pe nici un site de filme
Daca scrii Spawn 2019 te îndrumă la cel vechi din 97. Deci asta nou nu o apărut încă ...pff nu găsesc și eu un film interesant
Da eu am ramas in pana de idei avand in vedere ca ador filmele horror dar nici astea nu gasesti numai desene animate
The shining (nu stiu daca am scris corect)
Cimitirul animalelor
IT
Le-am vizionat pe toate, the shining a fost magistral filmul, și cimitirul animalelor a fost ok. Mersi oricum pentru efort.
Incep sa regret că m-am uitat de mic la filme de astea acum nu mai au nici un farmec... Nu mă mai sperie deloc!
KentNanotek întreabă: