Eu nu l-am vazut. nu am cinema in oras. dar sunt 100% ca e grozav. Twilight nu ne dezamageste niciodată
Te poti uita pe Net, stai linistita. Cauta si te asigur ca o sa gasesti.
Uite aici un link unde il poti vedea: http://www.filme-net.com/......film.html. Vizionare placuta! :)
Bună
A fost plin de romantism..., pacat ca am vazut doar partea 1, o astept pe a doua[]
Si eu cred ca a fost minunat ca de altfel toate filmele. Sunt un fan imens al seriei si traiesc fiecare film sau pagina de carte. Le-am citit pe toate si m-am indragostit pe loc. In ceea ce priveste filmul, cred ca a fost cel mai tare din serie si l-as vedea la nesfarsit .
Sunt si eu o fana inraita, dar partea a 4 a fost un dezastru dupa ce am citit cartea ma asteptam la ceva mult mai spectaculos, insa nu a fost sa fie. sper ca partea a 2 sa fie totusi cat de putin mai spectaculoasa.
Si eu sunt un fan si seria de filme twilight este unul superb,cante uiti la filmul respectiv parca tu esti acolo,traiesti si simti fiecare miscare al filmului,de precizat ca si actorii sunt f buni, joaca extrem de bine, al patrulea seria a 2a este si el superb ca toata celalte, mi se pare un film super frumos si f. expresiv meritaaa vazutee toatee urmatorul va aparea in ianuarie(asa se zice)... funda?
Theea_8516 întreabă: