| Americanlife a întrebat:

Buna TPU am o problema urgena de ce imi apare pe fb asa Cererile de prietenie suunt destinate persoanelor pe care le cunoşti, de exemplu colegi de şcoală, prieteni, rude şi colegi de birou. Pentru a afla mai multe, te rugăm să vizitezi Centrul de ajutor.

2 răspunsuri:
| antimulte a răspuns:

Ai trimis prea multe cereri de prietenie, si posibil ca unele din ele sa iti fi fost si respinse. O sa dispara asta dupa 1-2 zile daca nu mai trimiti altele pana atunci.

| Americanlife explică (pentru antimulte):

Mersi prietene deci sa iti explic tot da am trimis mai multe cereri si am timis la pers care nu ma cunosc dar au si acceptat unii nu dar nu m-a interesat pana cand am trimis la o pers pe care o cunosc si cand am intrat pe fb am aflat ca pers respectiva a intrat si ea si nu mia acceptat eu am anulat si retrimis-o dar am si setat cred ca ceva nu stiu ce pe acolo ca am mai incercat sa trimit la alta pers si mi-a aparut asa eu disperat ca ce am facut napoi i-am anulat cererea pa urma nu i-am mai putut trimite nici ei am fost blocat 4 zile dupa ce ma deblocat iar i-am trimis si mi-a aparut tot asa dar numa la aia pers la altii pot trimite EU MA GANDEAM CA POATE MA BLOCAT