La rafle.Este un film emoţionant despre evrei în timpul Holocaustului.L-am văzut şi îl recomand.
Requiem for a dream, merita sa-l vezi.Este despre niste oameni ce ajung dependenti de droguri.http://www.youtube.com/watch?v=lgo3Hb5vWLE
Saga Amurg... e cu vampiri dar nu o sa te sperie absolut deloc. este o poveste de dragoste foarte emotionanta... mai multe detalii nu-ti dau. o sa vezi singura
Funda?:* te rooog!
Intouchables.e si funny dar mie mi-au dat lacrimile de dragostea fata de atasamentul de un "boschetar" cu un batran in scaun cu rotile si.e frumos oricum..Merita sa te uiti! Funda?
Jack and Jill vs. the World, Friends with benefits 2 filme super merita sa te uiti o sa ti dea si lacrimile.
Titanic, dar probabil l-ai vazut deja, a fost emotionant si Twilight (sper ca am scris corect)
Saga Amurg. E cu vampiri, dar nu o sa te serie absolut deloc. Este o poveste de dragoste foarte emotionanta. Nu-ti dau alte detalii. Vreau sa-l vezi singura.
Funda?:* Te rog!
E primul meu raspuns.
Hachiko, este un film foarte emotionant, chiar mi-au dat lacrimiile cand m-am uitat .
Este vorba despre un caine care a fost gasit de un om in gara.
Acel om i-a devenit stapan, si in fiecare zi se ducea la servici cu trenul, iar cainele mergea cu el pana in gara.
Intr-o zi stapanul sau moare, iar cainele l-a asteptat in fiecare dimineata in gara, asteptand sa se reintoaca stapanul sau.
Filmul se bazeaza pe o intamplare adevarata din japonia, din anii '30.
Lista lui Schindler
http://www.imdb.com/title/tt0108052
"Lista lui Schindler" este un film bazat pe fapte reale, este o poveste despre o viata, o viata obisnuita, devenita insa extraordinara. In vremea celui de-al Doilea Razboi Mondial, in Polonia nazista, un mare om de afaceri, Oskar Schindler, se arata preocupat de angajatii evrei ai fabricilor sale. De aici si pana la a-si canaliza toate resursele si relatiile spre a salva cat mai multi evrei de la o moarte sigura, nu a mai fost decat un pas. Rezultatul a fost unul uimitor, multumita lui in jur de 1.100 de evrei reusind sa supravietuiasca mortii prin gazare, hotarata a fi aplicata in inchisoarea de la Auschwitz.
O lista cu numele a peste 800 de evrei salvati de omul de afaceri Oskar Schindler, a fost gasita de angajatii unei biblioteci din Sidney, printre manuscrisele scriitorului australian Thomas Keneally. Lista, lunga de 13 pagini, este o copie a originalului, facuta la o masina de scris, pe 18 aprilie 1945, intr-una dintre ultimele zile ale celui de-al Doilea Razboi Mondial. Documentul a fost incredinţat scriitorului australian in anul 1980, de Leopold Pfefferberg, regasit si el pe lista, ca "muncitorul numarul 173", cel care a incercat sa il convingă pe romancier sa scrie povestea lui Schindler.
Vizionare placuta!
Ar mai fi filmul "INK" dar nu oricine il intelege, este un film foarte impresionant despre psihologia oamenilor, este printre putinele filme care m-au impresionat puternic.
Numai bine.
In general filmele din preajma Ajunului starneste bucuria, dar si tristetea, precum Miracolul dupa strada 34. Mai sunt doar cateva zile, pana vor da aceste filme pe care merita sa fie vazute.
Un film foarte frumos este ''Pe aripile vantului'', prin care m-a impresionat enorm.
Uite aici ai sa gasesti o lista de filme frumoase http://filmesisubtitrari.wordpress.com/
Aham,ok..Atunci incearca LOL (Miley Cyrus).L`ai vazut?
A_Walk_to_Remember filmul e interesant si am plins la urma dar cred ca totusi The Last Song o sa-ti placa mai mult
anonim_4396 întreabă: