Pot incepe prin a spune ca Vampire Knight este cel mai super anime ever! Este vorba de o tanara, Yuuki (Sper ca am scris corect), care este prefect sau gardian, alatrui de Zero la un liceu unde studiaza 2 tipuri de studenti:de zi oamenii si de noapte vampirii.
Zero are si el povestea lui. Parintii lui au fost ucisi de un vampire pur-sange (e mai greu de explicat-vei intelege urmarind anime-ul) iar fratele sau a hotarat sa mearga cu aceasta (era femeie). Acest vampir l-a transformat pe Zero in vampir, insa el are parte de niste complicatii grave din cauza acestui lucru (din nou vei intelege mai bine din anime).
Kuran Kaname, liderul clasei de noapte o simpatizeaza pe Yuuki... initial nu prea se stia de ce, insa se afla in sezonul 2 de ce. Pentru ca Yuuki se pare ca era sora lui, care a fost totodata nascuta pentru a-i fi sotie. e cam greu de rezumat...cam asta am reusit eu sa-ti spun. Sper ca ti-am fost de folos. Mary te pupa! Aaa si da! Ti-l foarte recomand !
Nu stiu daca l-ai convins pe Kryss dar pe mine clar mai convins ...pare interesant ( imi plac serialele cu /despre vampiri si ador anime-urile )