De fapt erau 2 frati.stefan si damon.si da...stiu serialul este serialul meu preferat
HORROR-the ring,hostel,masacrul din texas, sorority row si prom night
COMEDIE-american pie, fab five the texas cheerleader scandal, mean girls
DRAGOSTE-friends with benefits, crazy stupid love
DRAMA-transfer de identitate si intouchables
si mai sunt doua seriale pe care le adorrr care au toate genurile in ele:pretty little liars si the vampire diarias
Recomand "The others" un film foarte interesant cu un final neasteptat. Contine horror, drama, dragoste. Cat despre o comedie, The change up, o comedie simpatica, dar cu mult substrat. Vizionare placuta
COMEDIE:
-happy gilmore ( super tare filmu)
-hangover
-hangover 2
-Click (2006)
-Just Go with It
-Grown Ups
-Anger Management
-College Road Trip
HORROR:
-Drag me to hell ( mie mi se pare chiar super tare filmul)
-The Rite( foarte frumos)
-Paranormal activity 1, 2, 3(chiar daca ti se pare ca e flimat ciudat doar cu o camera, sa stii ca filmul este chiar foarte bun, adica te tine in suspans)
DRAMA:
-Intouchables
-War Horse
-Hachiko: A Dog's Story (e foarte frumos)
DRAGOSTE:
-Crazy, Stupid, Love. ( tenta comedica)
-The Curious Case of Benjamin Button
-Pride & Prejudice
Pentru comedie iti recomand filmul Dance Flick http://www.youtube.com/watch?v=taXjwvL52v4
iar pentru horor iti recomand Insidious
http://www.youtube.com/watch?v=E1YbOMDI59k
vizionare placuta
Imi vine in minte acum de o comedie superba "Trei fugari". Ti-o recomand intr-o seara de vineri... e superba, razi cu lacrimi. Horror - "Tarata in iad". Este vorba despre o tipa care incearca sa insele o batrana, dar ea suporta consecintele. Un film bun ( care are ci carte) este "Fratia pantalonilor calatori ". Vizionare placuta, o seara minunata!
Men girl e cel mai tare film de comedie am ras cu lacrimi...merita vazut... apropo de aici am luat si eu filmul multumesc pentru cei care l-au postat :*
Pentru filme horror cias recomanda saw sau final destination sau resident evil sau sillent hill
pentru comedie tias recomanda singur acasa
Comedie : Sex Drive, American Pie
Acentura, Actiune Domedie : 21 Jump Steet
Horror : Tarata in iad, Saw.
Dildau întreabă:
Noname_4934 întreabă:
anonim_4396 întreabă: