:oMama frate cum sa moara personajul principal? Daca e asa eu numai ma uit.Nu nu nu! Daca shippuden nu s-a terminat inca se...deseneaza sau ce i-or face aia, cum stiti ca va muri?
Soseno,,acela este doar un film...Naruto nu va muri si nici Hinata deocamdata. Manga este destul de avansata...iar dupa aceste lupte cu Danzo Naruto se va retrage pe o insula cu Yamato, kakashi, Kiler Bee(8 cozi) pentru a stapani vulpea cu noua cozi.Astfel naruto va combina chakra naturii, chakra vulpii cu noua cozi si pe a sa pentru a face o super tehnica superioara nivelului S.
Hinata moare in Shippuden. Dar si naruto va muri la un moment dat, am vazut intr-un film animat cu el la,, pe teava''.
Dooamneeeeee cum sa moara hinataa? si naruttooo? ceee? in ce an a fost lansat filmul? pe bune acummm
Filmele sunt bazate pe intamplari din intreaga serie. pentru cei ce nu au vazut episoadele.
Sau macar ca,daca nu crezi ca va muri,caci nu ai vazut ep, nu ai vz totusi, episodul cand moare hinata? eu da.
In Naruto Shippuden moare : Orochimaru, Asuma, Itachi si Gaara(doar ca el este inviat de batrana Chyo)
fundita?
Ca sa afli citeste manga.ca acolo e inaine cu n episoade(mie sincer nu imi place ca daca citesc se pierde elementu' surpriza cand ma uit la video)dar fa cum vrei!
Dong Yi daca nu sti nu te baga, si daca vrei sa stii aceea a fost o clona dar mai reala :p, si Sunshine nu te ingrijora n-are cum sa moara.
zim si mie ce personaj principal moare?
Scarabeul întreabă: