Diareele vampirilor... pai ma uit la el si nu e ceva senzational dar e bun atunci cand n-ai ce face noaptea, are cateva parti interesante.
Aseara am inceput sa ma uit la el, pana acum pare destul de interesant, imi place, sunt deja la episodul 8 imediat dau play la episodul 9 eu unul zic ca merita sa te uiti, la inceput ma gandeam ca e o prostie de serial dar mi-a fost recomandat de o fata si a spus ca e super, asa ca am zis "de ce nu? " si acum abia astept sa ma uit..bye bye
Păi şi de asta am specificat si "păreri ale băieţilor" pentru că fetele, de obicei, sunt atrase de astfel de gen de seriale/filme. Coincidenţă, aseară am început şi eu să mă uit ). Eu sunt la episodul 12.
Te ajung in seara asta profit cat sunt liber si am sa ma uit incontinuu la serial, apoi din nou munca si iar munca acum nah fiecare cu parerile lor :p vad ca sunt care nu le place serialul.
E o mare prostie...
Seriale bune iti pot spune: Big Bang Theory, House M.D., Two and a Half Men, Tales from the Crypt.
La ce episod eşti? )). Eu sunt la 19 . Da pai. nu stiu ce să zic. Gusturile nu se discută aşa că. Oricum sunt câtorva care le place serialul, e bine şi atât.