anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună tpu.Despre un film e vorba,evident,pentru că ne aflăm la secțiunea filme și seriale...
Am văzut *If only*,adică *taxiul morții*,într-o traducere mai liberă,cu toate că eu i-aș fi zis mai degrabă *taxiul morții mă-si de film,și cu cine l-a făcut!*. Numai spume mi-a făcut filmul ăsta,plus că m-am cam certat și cu prietena mea un pic de la faza asta,că a zis că de ce nu m-a mișcat-metaforic vorbind- povestea de dragoste și sex dintre aia care exersa la chitară,dar cânta la vioară și ăla-biznis-menu,care căuta sfaturi pe la taximetriști,în loc să-și facă un cont uite-aci,pe TPU.
Oricum,taximetristul sigur era de-al nostru,pentru că știa chestia aia cu *trebuie s-o prețuiești, dac-o iubești* și *luptă pentru ea, tot dac-o iubești*.
Plus că n-am înțeles de ce tipa arăta așa de bine după 6 luni de la moartea lui,și mai și cânta c-o să lase trecutul și iubirea în urmă-metaforic vorbind,din nou- fază care iar m-a umplut de spume,că prea era calmă slăbănoaga, de parcă i-ar fi murit papagalul, și nu iubitul.De fapt papagalul i-a murit...
Plus că n-am văzut-o să-i pună o floare la cap.Adică pe mormânt.Și să-i aprindă o lumânare la biserică.Nu?
În fine.Acum ce întrebare am și eu la voi:ce îmi recomandați să văd, din lista asta pe care am pregătit-o eu mai jos:
1. Terminator
2.Shaolin provoacă Ninja
3. Piedone în Egipt
4. Fata care vinde flori
5.Lanțul amintirilor.
Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Eu am urmarit "If only" (sa pastram titlul original; proasta inspiratie traducerea in romana) din plictiseala.
Vecina care l-a recomandat se astepta sa raman cracanat dupa vizionare. N-a fost asa. Fetele, evident, sunt de alta parere.
Poate nu reusim noi sa-l patrundem (*"metaforic" vorbind). Actrita frumoasa (si talentata!) - nu poti sa ma contrazici -, dar scenariu nu m-a atins la "corazon" (din pacate)
Nota 7 cu indulgenta (dupa preferintele mele).
Fiecare are gusturile si parerile lui...

9 răspunsuri:
| Liliana1981 a răspuns:

laughing Eu nu stiu ce sa-ti recomand dar dupa cum ai povestit p-aci cu siguranta ma uit la "taxiul mortii ma-si de film" rolling on the floor

| magicianul a răspuns (pentru Liliana1981):

Ești o fată de nota 10. Știi de ce spun asta, da?

| Liliana1981 a răspuns (pentru magicianul):

Aveai dubii?

In orice caz ma bucur......nu pentru ca sunt eu o fata de nota zece, ci pentru voi!

Și frumoasă tot de 10.
Acum e bine?

Te înșeli aici - nu s-a rezolvat...

Offfff......pai si atunci de ce naiba sunt de nota zece? Lasa, o sa vezi ca se rezolva. Dragostea nu dispare asa, batand din palme. Crede-ma, chiar daca dintre noi doi eu sunt aia mai mica laughing

Iar te înșeli - nu se mai rezolvă nimic.
S-a terminat.

Uite ca asta nu e seara mea sa dau sfaturi... se mai inseala omul! Ai grija de tine, magicianule!