| ANONIMANON a întrebat:

Dupa cum aproape toti stim, site-ul 990 a fost inchis. Alta lovitura pentru cinefili, prima fiind inchiderea vplay. Vreau sa va intreb daca stiti vreun site care sa ofere aceleasi filme si seriale la aceiasi calitate cum faceau site-urile mai sus mentionate, cu plata fara nu conteaza (platesc oricat pentru un site care are seriale precum NCIS, JAG, Breaking Bad. etc). Ofera funda!
P.S. pentru admini TPU: NU INCURAJEZ PIRATERIA sau ceva de genu. Sper sa nu imi stergeti din nou intrebarea!

7 răspunsuri:
| ANONIMANON explică:

Am auzit dar n-am cont si ca sa imi fac imi trebuie invitatie

Răspuns utilizator avertizat
| ANONIMANON explică (pentru Violleta2022):

Nu au aceeasi varietate de seriale din pacate

| Petripetri a răspuns:

Instaleaza in tel tubi tv da i cox

| nirocino a răspuns:

De ce nu va uitati pe TVR oameni buni, ca ofera numai filme si seriale noi si de mare valoare, este mult peste HBO si Netflix si oricum esti obligat sa platesti o taxa piperata de 40000 lei, ca daca nu, iti taie curentul!
E greu de crezut ca legea care include si eliminarea acestei taxe va fi promulgata, vin sarbatorile si raman baietii fara prime! happy

| Jager a răspuns (pentru nirocino):

Alo, baiatu, tu te auzi ce prostii spui? Cum mama naibii sa platesti taxa de 40.000 lei la Netflix sau HBO? Si daca nu o platesti iti taie curentul?
ESTI PROST?
Netflix este disponibil in 3 planuri tarifare, de 7, 99EUR, 9, 99EUR si 11, 99 EUR
Intereseaza-te daca habar n-ai ce vorbesti!

| nirocino a răspuns (pentru Jager):

De TVR era vorba, faceam misto de ei, mai citeste o data te rog! A foat o gluma dar nu te-ai prins!happy
Sau lucrezi la TVR?! happy