| catalinalina a întrebat:

HEEEEEEELP PLEASE! In noaptea asta in jur de 2 jumate vine verisoara mea mica din deva si o sa aiba multa energie ca doarme pe drum. Problema e ca i-a venit ideea sa ne uitam la niste filme de groaza. I-am promis ca ne uitam la Drag me to hell, dar mai vrea. Asta e cel mai slab pe care il am pe calculator. La ce as putea sa ma uit cu ea si sa nu o bag in sperieti ca are totusi 10 ani? Funda+vot+ce mai vreti!

14 răspunsuri:
| raresel a răspuns:

thinking pai te poti uita:la cei 300, final destination 1, 2, 3, 4, 5, a nightmare on elm street, The Shining... dar eu personal iti recomand final destination 2 si 4, funda?:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Drag me to hell nu e un film foarte de groaza daca vrei sa i dai filmului o nota de gluma incearca scary movie 5 il gasesti pe net subtitrat frumos din partea ta ca stai cu ea! Bafta!

| alin567 a răspuns:

Mirrors mi s-a parut de groaza sau Insidious Movie si The Hills Run Red

| zPicSsyZ a răspuns:

Sunt multe filme de groaza... Dar, nu cred ca vei gasi unul nu foarte de groaza... Ti-as sugera "The Grage". Poti alege din: 1, 2 si 3. Trei e putin mai de groaza de cat celelalte. E mai bine 1. Imi dai fundita si vot?

| traveler a răspuns:

Trateaza cele de mai jos ca pe un zambet.
Fetelor voi sunteti duse putin cu pluta, la 3 dimineata sa vezi filme de groaza este o realizare a parintilor vostrii, desigur demni te felicitat.
Chiar asa parintii vostri stiu de voi?
si sa nu va mirati ca mai tarziu veti avea mici cosmare si insomnii de toata frumusetea.
Vizionare placuta!

| catalinalina explică (pentru alin567):

Chestia era sa nu fie prea de groaza ca nu vreau sa o bag in sperieti

| CRISS69TM a răspuns:

Intri pe divxonline si este si sectiunea cu filme de groaza.vizionare placuta in caz ca alegeti varuanta aceasta.

| Fichus0 a răspuns:

Daca vrei este un site de filme ''filme pe ales'' acolo poti gasi foarte multe filme, si multe categori, sunt si seriale pe site.

| NuCa20 a răspuns:

11-11-11
Darkest Hours
Insidious
Dream house

| AlinnutSsa a răspuns:

The Grudge [1, 2, 3, 4]
Mirrors [1, 2]
Final Destination [1-5]
Tamara
Saw

| alin567 a răspuns (pentru catalinalina):

Nu prea stiu filme care sa nu fie de groaza tare dar incearca si tu ''Voi sti mereu ce ai facut asta vara '' sau ''Vasul Fantoma''

| davidpopescudady a răspuns:

La home alone 4

| catalinalina explică (pentru traveler):

Da, parintii nostri stiu ca eu sunt o nebuna demna de medalie de aur la capitolul "stat noaptea", iar verisoara mea mica ma urmeaza indeaproape, iar la capitolul cosmaruri eu n-am nici o treaba, dar ca sa nu aiba si ea din asta am mentionat mai sus "sa nu o bag in sperieti ca are totusi 10 ani"

| traveler a răspuns (pentru catalinalina):

Sa fii sanatoasa, insa totusi ai scapare din moment ce te preocupa cat de cat verisoara ta cea mica. Exista remediu si pentru tine, insa ma abtin.Sa ai o seara buna.