| Dupyo a întrebat:

Imi puteti da si mie niste filme interesante,de genul Jaful perfect, adica sa fie interesant si misterios.Multumesc anticipat! Daun funda!
P.S.Nu puneti filme de umplutura, prefer un film bun decat o mie proaste

Răspuns Câştigător
| sanki a răspuns:

Vezi ca a aparut si partea a 2-a la Jaful perfect. Iti dau si 3 filme (atat imi aduc aminte pe moment) care se aseamana cu ce vrei tu:
Limitless, Unknown, Taken.

7 răspunsuri:
| faramatania a răspuns:

The Prestige (2006),The Illusionist (2006),Inception (2010),Seven Psychopaths (2012),Lucy (2014),Kingsman: The Secret Service (2014),Focus (2015),Mortdecai (2015)

| Ahatus a răspuns:

I am number four
Bad boy(1, 2)
Superbad
I, robot
Toate sunt faine, nu conteaza orrdinea

| Sn4k3 a răspuns:

Focus.

| Dupyo explică (pentru faramatania):

Am vazut mortdecai cu Johnny Depp, Inception cu Leonardo DiCaprio si Kingsman.Dar mersi mult o sa ma uit la celelalte. Apropo, de mult te admiram pentru filme ca de fiecare data erai acolo sa raspunzi la acest capitol si mereu imi aruncam un ochi cand te vedeam raspunzand.RESPECTUL MEU.Dar o intrebare>cum se desparte faramatania, ca chiar nu stiu? Fara matania? Farama tania? DEMULT VOIAM SA TE INTREB ASTA

| faramatania a răspuns (pentru Dupyo):

Mulțumesc,ești o persoană cu intuiție, înteleg asta din admirația, hai să-i zic mai simplu, aprecierea ta.Cum se desparte faramatania? Chiar nu se desparte...deși mi-ar plăcea doar "nia", să știi și când zic asta, mă gândesc la pers.din Equals interpretat de Kristen Stewart.O seară faină îți doresc Dupyo!

| Dupyo explică (pentru faramatania):

Nu stiam de filmul asta.O sa ma uit la el, cu fata din Twilight, daca nu ma insel.Si in legatura cu numele, imiplace, macar se ntelege ca esti fata, pentru ca eu dupa ce mi-am scris numele asta DUPYO, mi-am dat seama ca suna baietos(sunt fata).Imi place dupstepul si de aici mi-a venit.

| faramatania a răspuns (pentru Dupyo):

Uită-te,mie mi-a plăcut, este un remake al lui Nineteen Eighty-Four (1984).Acum nu trebuie să-l vezi chiar și pe acesta, dar îți mai pot sugera unul oarecum asemănător:Code 46 (2003)