| KyrraMoon a întrebat:

Bună TPU!
Îmi puteți recomanda niște seriale?
Până acum nu m-am uitat și mă gândeam să încep să mă uit și eu, dar nu găsesc absolut nimic ce ar putea să-mi placă.

Răspuns Câştigător
| faramatania a răspuns:

Încearcă de aici, poate-ți vor plăcea unele:Altered Carbon, The Alienist, Banshee, Lost, Gotham, GoT, The Crown, Big Little Lies, Mosaic, Into The Badlands, Sense8, Black Mirror, Philip K. Dick’s Electric Dreams, Incorporated, Hard Sun, Pure (2017-),Frequency,True Detective, The Killing, The Shield, The Sopranos, Californication, Weeds, Lilyhammer, Power, Mad Dogs, The Night Manager, Mozart In The Jungle, Westworld, The Night Of, The Divide (2014),The Young Pope, Taboo, The Magicians, Damien, Second Chance, Blood & Oil, Wicked City, TWD, The Shannara Chronicles, Stranger Things, Eyewitness, The OA, 3%, The 100, Beyond, Riverdale, Emerald City, Dig, Legion, 13 Reasons Why, Iron Fist, 24: Legacy, Dimension Four-Oh-Four 2017, Twin Peaks 2017, Ozark 2017, Riviera (mini-serie), Imposters, StartUp, Clique, Frontier, Gunpowde, The Man In The High Castle, Comrade Detective, Gypsy, Mr. Mercedes, Disjointed, McMafia, The End Of The F***ing World, Wrecked (2016),Castle Rock, Dark, Guilt, London Spy (2015/mini-serie),Animal Kingdom, Requiem, Siren

9 răspunsuri:
| TehDevil a răspuns:

De un mare ajutor ar fi fost daca ai fi specificat si un gen anume care te-ar atrage.
Desi sunt o multitudine de seriale, eu ma voi rezuma doar la unul : Chuck
Actiune, comedie. Cel mai bun serial pe care l-am vazut pana in momentul de fata si pe care-l recomand oricui!

| KyrraMoon explică (pentru TehDevil):

Mă rog, n-am specificat pentru că nu prea contează genul, mă uit la orice mă atrage.
Și da, probabil ar fi trebuit să specific asta dar n-am gândit asta când am scris întrebarea.
Mulțumesc pentru recomandare, chiar acum îl voi căuta. ^^

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Rick si Morty. Filosofie cu carul.

| KyrraMoon explică (pentru faramatania):

Îți plac mult serialele, se pare!
Mulțumesc mult :*

| klawudiu a răspuns:

Buna. Primul serial pe care eu l-am terminat cap coada a fost Prison Break (pana la sezonul 4, iar a inceput sa se difuzeze un nou sezon).Iti pot spune ca din primele 3 episoade te prinde serialul. Printre ce seriale am mai urmarit si eu, mi-au placut si inca imi plac foarte mult : The Walking Dead, Breaking Bad, Blindspot, Rick and Morty, pana si 13 Reasons Why e unul bun. Sper ca te-am ajutat happy

| Justlikeme2 a răspuns:

Încearcă Heroes si Heroes: Reborn.

| faramatania a răspuns (pentru KyrraMoon):

Cu multă plăcere!
P.S.Da, chiar îmi plac și am văzut multe big grin.

| Sn4k3 a răspuns:

Suits
Lost
Lucifer
Supernatural
Game of Thrones
The Walking Dead
Prison Break
Narcos
The Mentalist
Preacher
Rush