Mascarul din Texas? Din 2006..Nu stiu, incearca sa cauti pe youtube sa vezi trailerul..Bafta!
Cumva la sfarsitul filmului au realizat toti ca de fapt venise apocalipsa? toti fiind aia ce au mai supravietuit
Nu e asta, mersi mult oricum. Daca cumva mai sti si altul asemănător descrierii mele, te rog sa mi-l spui.
Sincer nu mai stiu exact,dar daca filmul pe care îl sti seamănă cu descrierea mea, te rog sa mi-l scrii aici, poate e cel despre care vorbesc si eu. Încă ceva, nu a supravietuit decât o fata, blonda, din toti cei 6. Mersi!
Sunt blonda dar nu e relevant,filmul e important pentru ca sunt fana a filmelor horror BUNE,stiu ca îmi plăcea mult, dar nu l-am inteles si pur si simplu vreau sa il mai vad odata. L-am căutat, am scris tot ce se putea pe Google, dar nimic. De aceea tot încerc aici, nu stiu când a fost facut stiu doar ca in urma cu aprox. 10 ani l-am văzut eu.
Da, le-am văzut toate cele pe care le-ai scris mai sus înafara de Wrong Turn. Mersi !
Vezi daca e unul de pe lista asta de filme cu deranjati:
http://www.imdb.com/list/ls003105080/
Am incercat Oricum, eu nu am vazut nimic sa corespunda descrierii tale, dar nici nu prea este genul meu de filme.
L-am văzut cu ceva timp in urma si cu siguranta am omis unele întâmplări, poate intr-un final îl voi găsi.
Mersi mult încă odata
Pentru putin.Ai sanse mici, sunt cateva persoane care monitorizeaza lista asta si care au o cultura cinematografica extraordinara. Daca ei nu stiu, nu vad cine ar sti.
Mda,asa e.
De ceva timp îmi scriu absolut toate filmele pe care le-am văzut, asa ma asigur ca nu uit nici măcar unul.
Nu stiu cati mai fac ca mine, dar e sigura chestia
x.nails întreabă: