| Emilia_Ema_1999 a întrebat:

Prietena mea mai buna s-a certat cu iubitul ei. Acesta m-a rugat sa il ajut sa se impace. Am inceput sa ies cu el, a inceput sa imi povesteasca viata lui. Apoi, am inceput sa ne tinem in brate. Am crezut ca e ok, ca e doar ca o prietenie. Apoi a incercat sa ma sarute iar eu simteam ca nu ii pot rezista. Totusi am reusit sa nu o fac. Apoi a inceput iar cu discutiile despre buna mea prietena. Ce credeti ca a insemnat? el a inceput cu imbratisarile. Am iesit cu el doar pentru ca voiam sa ii impac. Acum imi vorbeste de ea si imi vine imaginea cu buzele si respiratia lui. pe gatul meu. Mainile lui pe coapsele mele. si distanta de 2 cm unul fata de celalalt. Ce ar trebui sa fac? O sa aleg cele mai bune sfaturi. Multumesc!

8 răspunsuri:
| TrăieşteClipa a răspuns:

Un triunghi.

| darrio2007 a răspuns:

Asa vrei tu sa-i impaci? Mai degraba nu vrei sa se mai impace. Ti-o vei face dusman pe prietena ta.

| popaandreea12 a răspuns:

Stiu eu ce sa faci! Daca prietenul prietenei tale mai vrea sa va intalniti, îi spui(sau il intrebi) daca el se intalneste cu tine sa vorbeasca despre prietena lui sau sa stea cu tine(iti recomand sa fii mai aspra cu el )Si dupa, daca prietena ta nu mai vrea sa fie cu el asta e frate! Pe prietena ta mai mult o faci sa sufere deoarece ea nu mai vrea sa il vada! Ar fii mai bine sa îi spui totul prietenului prietenei tale ca nu vrei sa il ajuti si sa inteleaga si el.Ar fii mai bine sa stai cu prietena ta pentru ca ea sigur sufera si tu mao aveai putin si te pupai cu el! Ai grija ca baietii sunt cam nesimtiti.Paa

| danutz2006 a răspuns:

Buna,
Daca ce ai spus tu mai sus este adevarat si nu ai mers mai departe cu el atunci eu iti propun sa iesi din povestea asta, sa ii spui si prietenei tale ce s-a intamplat si sa ii lasi pe ei sa decida ce vor sa faca.In aceasta situatie tu vei putea sa dai ochii cu amandoi fara sa iti fie rusine ca ai facut ceva ce puteai sa eviti. Daca a incercat cu tine atunci cu siguranta va incerca si cu altcineva si atunci oricum relatia dintre el si prietena ta se va duce pe apa sambetei.
Daca in schimb ati mers mai departe decat o imbratisare si o tentativa de sarut, iar tie ti-a placut si vrei sa mergi mai departe atunci asta este, renunti la prietenia cu a ta prietena buna si ramai cu el. Oricum sa nu uiti ca este posibil ca pe viitor sa existe o alta fata care sa ii intinda un umar pe care sa isi verse toate " chinurile " la care el este supus in aceasta relatie dintre voi. Atunci tu vei fi cea care va suferii.
Daca totusi ai facut ceva cu el dar acum ai vrea sa te retragi fara sa ii spui nimic prietenei tale atunci trebuie sa iti asumi faptul ca acest incident va fi intotdeauna un motiv de santaj intre voi.
Povestea 100% adevarata o sti numai tu. Eu ti-am sugerat doar cam ce sa pui in balanta pentru a lua cea mai buna decizie.
O zi frumoasa.

| MeForeverAlone a răspuns:

Treaba este destul de urata. Tu nu te-ai intalnit cu el ca sa incepeti o relatie, ci ca sa-l ajuti sa-si repare relatia cu prietena ta. Daca iti este intr-adevar prietena, ar trebui sa te gandesti prima data la ea si sa iei o decizie. Nu se fac astfel de lucruri, Ema, si chiar daca ei se despart sau nu, nu cred ca iti doresti sa fii tu cea care ii desparte. Baieti mai gasesti destui pe lume, dar o prietena buna e greu de gasit. Nu o trada, ea te-a rugat sa o ajuti. In plus, baiatul asta nu pare unul potrivit nici pentru tine, nici pentru prietena ta. Daca imediat ce s-a cercat cu iubita lui se da la alta fata, ce fel de persoana crezi ca este? Un astfel de baiat nu va fi un iubit bun nici pentru tine. Iti va face la fel cu prima ocazia, pentru ca pare genul de baiat care se plictiseste repede de fete si vrea sa le incerce pe toate.
Ai grija ce faci, sa nu-ti pierzi prietena si sa ramai cu un baiat care nu te merita!

Bula
| Bula a răspuns:

Mie mi-i scarba de acele persoane care se cearta in cuplu, apeleaza la un prieten intermediar, dar si "sar" imediat cu avansuri la acea persoana. Acele persoane nu sunt de incredere in nici o relatie.

Dar nu e corect nici sa profiti de necazul cuiva si sa-l ademenesti, folosindu-te de vulnerabilitatea sa psihica.

| Emilia_Ema_1999 explică (pentru danutz2006):

Nu stiu ce sa ii fac. Daca ii zic ei. nu o sa mai pot da ochii cu amandoi.pentru ca o sa mi reproseze el ca i am zis prietenei mele. iar ea, o sa mi reproseze ca l am ajutat si nu trebuia sa ies

| darrio2007 a răspuns (pentru Emilia_Ema_1999):

Ai cam picat ca musca in dosul calului. Trebuia sa ii lasi sa isi rezolve singuri problemele. Asta daca nu cumva iti cam place de el.