Cel mai bine este sa vezi tu. Daca iti zice cineva se strica tot farmecul la serial. Si parerea mea e ca v-a aparea si sezonul 3. Se uita sora mea la Violeta in continuu, si o colega de-a mea si restul fetelor de pe strada, din clasa de la sora mea, de la grupa 0 la clasa a8-a. Daca nu apare si sezonul 3 pe Disney ajung toate sa innebuneasca. Parerea mea.
In sez 3 va veni sigur si Tomas si se zvoneste deja ca vor fi pentru o perioada impreuna. Eu spar sa fie doar o perioada pentru sunt o mare iubitoare a cuplului Leonetta. Sunt foarte frumosi impreuna.
Sunt de acord cu tine ii iubesc de cand l- am vazut si pe Diego ma gândeam că ceva nu este bine. Dar ei se potrivesc asta este sigur :*.
Aa pai in sezonul 3 ( care se filmeaza acum) nu se stie sigur. dar sunt vreo 3 variante:
1. apare din nou tomas si o fata sofia - care le strica relatia lui leon si violetta - leon va fi cu sofia si vio cu tomas
2. alexander- un nou pusti de care se indragosteste violetta
3. selena gomez va interpreta un rol si va fi rea alaturi de ludmila si se indragosteste de leon...
Funda?
Eu stiu pentru ca m-am uitat:
-Violetta se va difuza in Romania in octombrie luni
-Violetta va avea parul blond
-Leon se va desparti de vilu pentru Roxi (Deghizata in violetta)
-Noi personaje:Gery, Clement, Priscila
-Francesca si diego vor fi impreuna.
Eu m-am uitat la Violetta 3 si ee sfarsite aproape.Raspunsul este da. O incercatcinevasaii desparta pe Leon si Violetta. Aproape. Este vorba de Gery si Alex-Clement. Daca mai vrei alte raspunsuri de la mine sa stii ca ti le pot da. M-am uitat la tot serialul Violetta bucata cu bucata si stiu fiecare moment, relatie, prieteni si ce s-o intamplat. Ada si sa nu uit de ce. Pai Alex-Clement si Gery vrea sa-i desparta pe Violetta si Leon pentru ca Alex-Clement vrea sa castige inima Violettei si Gery inima lui Leon dar pana la urma Gery e doar prietena cu Leon si Clement-Alexz e doar prieten cu Violetta.Dar pana la urma Violetta si Leon afla tot adevarul si le mai da o sansa.Si ei vor deveni buni. Dar stai sa-ti mai spun draga ceva.Cand Leon siVioletta sunt prieteni pe tablete Gery se e Violetta si Alexz- Clement e Leon. Deci ca sa fie mai clar. Pe tablete Gery vorbeste cu Leon si Alez- Clement vorbeste cu Violeta. Ei doi vrea sa incerce sa nu mai fie Leon si Vio prieteni-amici dar nu o sa reuseasca.