| mister1234 a întrebat:

Vreau niste filme de groaza, dar cand zic groaza, sa fie groaza sa nu mai poti dormi nopatea!

Răspuns Câştigător
| StepHanieEe a răspuns:

Echo
Satan's Little Helper
The Grudge [ce parte vrei big grin]
Interview With The Vampire
Shutter
Playback
Daca mai vrei altele, cauta pe Google big grin

12 răspunsuri:
| Chillcs a răspuns:

Nu se gaseste asa ceva.
Dar pe aproape este Grave encounters.
The exorcist.
the grudge

| IrinaAniri a răspuns:

Orfana, activitate paranormala 1 si 2, emily rose, de groaza cam astea sunt si mai sunt si destinatie finala 1, 2, 3, 4 si 5 dar astea sunt mai mult scarboase

| UnderLife a răspuns:

Darkness Falls, The Gravedancers, Mortuary, Jeepers Creepers, Reeker, No Man's Land: The Rise of Reeker

| BlackChainsaw a răspuns:

Iti dau eu cateva, insa pe mine nu m-a speriat niciun film horror pana acum si crede-ma ca am vazut foaarte multe, asa ca nu iti garantez ca te va speria nici pe tine. Sper sa iti placa macar plotul lor...
The texas chainsaw massacre
The shining

The Devil's Rejects 2005
House of 1000 Corpses
Halloween 2007
Resident Evil (2002)
Drag Me To Hell Movie
Saw

The human centipede
Dawn of the dead
Friday The 13th
Hostel 2005
The ring
Night of the living dead
Shaun of the Dead 2004
May (2002)
Silent Hill (2006

| BlackChainsaw a răspuns:

Si martyrs e bun.

| Beatrice2000 a răspuns:

Paranormal Activity 1, 2, 3 sau Orfana

| Distance a răspuns:

Prowl, Bordeland, Train, Caged, Wroung Turn, Sleepy Hollow, Final Destination, The abandoned, Red White and Blue, Los ojos de Julia, Pirahna, Seconds Apart.

| sara2523 a răspuns (pentru IrinaAniri):

In ce sens scarboase?

| de13a a răspuns:

Inceraca REC 3 Genesis (2012), The Ward (2010) si Casa de ceara ( foarte tare ) Dar nu uita ca partea horror incepe la mijloc, cam asa. :* Horror, nuprea gaseti filme decat ca ii taie capu' la unu o mana il baga la masina de tocat sau eu mai stiu ce laughing :*

| RazvyCrazV a răspuns:

Daca vrei sa faci pe tine uite:Exorcizarea lui emili rose(o fetita care e posedata de 6 demoni printrecare si satana), exorcistul si carie(filmul care a bagat spaima in america)

| Emiliaemma22 a răspuns:

Mama
Sinister
Mesagerii
Apartament 143
Evil dead
The ring
Jesabelle(2014)
Dark skies
The unborn
Jennifer's body
The hills have eyes
Vizionare placuta!

| Codrut97tod a răspuns:

Ba prietene, ce film de groaza mah atata timp cat nu e frumos? Uita-te frate la Carrie 2013 si crede-ma e prea tare pentru anul asta si sper si la part a 2-a