anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa ii intreb pe fanii seriei Naruto Shipunden.Cam cate episoade are seria, cand se termina, naruto o sa moara. Dau funda.

PS: Raspunsurile sa fie bazate pe serie., nu inventati voi.:d

8 răspunsuri:
| saku970 a răspuns:

Buna!
Anime-ul are 217 episoade pana acum dar o sa mai apara multe, la urma urmei nici macar manga nu s-a terminat, deci nimani nu stie daca Naruto moare sau nu! Va trebui sa avem rabdare pana se termina seria!
P.S.: Eu sper sa nu moara!

| NutellaIsMyDrug a răspuns:

Buna!
Nu stie nimeni.
Du-te tu la Masashi Kishimoto si intreaba-l personal.big grin
Pa Pa!
P.sbig grinaca nu stiti cine e masashi, ei bine el e creatorul seriei naruto si naruto shippunden.(Naruto poate sa moara in batalia cu Sasuke care urmeaza.)

| Viperk0 a răspuns:

In ultimele episoade naruto a spus ca se va bate cu sasuke pentru orasul konoha. adica el vroia sa-l distruga... si a mai spus ca daca se vor lupta vor muri amandoi deci nu cred ca va muri nimeni. nu ar mai fi Naruto fara Naruto. asa ca probabil va muri doar sasuke...

| mFlorian a răspuns:

Sincer sa-ti zic nu stiu cate episoade are seria shippuuden.In orice caz vor mai fi multe episoade. Si nu, Naruto nu va murii dar va fi ranit grav.(din auzite)

| luv3ale a răspuns:

Din cate stiu eu va mai aparea inca o serie, naruto akippuden.In care ei vor face parte din anbu si celelalte. Sper ca team lamurit.si apropo nu se stie cand se va termina seria shippuden tongue

| Bluu08 a răspuns:

Eu nu cred ca va murii naruto pentru ca el este personajul principalwinking...Si despre episoade cred ca o sa mai tina uitate si la seria manga pentru ca este in fata cu vreo 50 de episoade

| mFlorian a răspuns:

Alin08 mai bine taceai. Naruto nu este personajul principal. Ar fi trebuit sa-ti dai seama pana acum ca personajele principale sunt Naruto si Sasuke oh go on. Si daca ai urmarit episodul 217 Naruto spune ca va murii alaturi de Sasuke in luptawinking

| Dodea_Dodea_Ionut_1997 a răspuns (pentru Viperk0):

Ai dreptate