Scrie pe google.ro Pariu cu Viata este un film despre adolescenti care se iubesc dar fac si muzika...Sau scrie Iubiri Secrte. Daca crezi ca raspunsul meu e corect da-mi Funda.
Blue lagoon 2012 (versiunea noua) este super romantic cu putina drama. trebuie vazut!
Easy A, dupa ador filmul She's a man (uitate la trailer), Freaky Friday, Mean Girl. Daca vrei o sa iti mai spun cateva, acum nu imi vin in mine prea multe...
Stii doar ca adevarul doare... si ce a spus ea este un adevar.
Dar cine te crezi tu?! toţi sunteţi tari pe internet, dar în viaţa reală nimic! Pariu cu viaţa este un serial cu drame care sigur nu se vor întâmpla în viaţa reală, cu replici pe care doar cocalarii le folosesc. Acum dacă mă jigneşti sau nu nu+mi pasă, părerea mea. E o ţară liberă, spun ce vreau, ascult ce vreau, mă uit la ce vreau. Deci "prințesică", "dragă", te simți mai puternică, mai presus de Deea dacă folosești astea?
E părerea ei! Doamne! Ce vă pasă?! Uitați-vă până nu mai puteți la serialele voastre. Ori nu puteți să stați liniștiți din cauza comentariului ei?! "Scumpo" te crezi superioară dacă zici așa? De ce să nu fie capabilă? Cred că e prea greu să suporte scenele alea din serialele voastre. E părerea mea, e părerea ei, ce vă pasă? Keep calm and shut up.
Merci de -apreciere-. Dar in Romania exista si oameni de genul, incerc cu greu sa nu le "invadez" spatiul, ca sar toti cu gura pe mine, mai ales pentru o simpla opinie.
Pentru puțin. Pentru asta trăiesc: să-mi spun părerea și să-i enervez pe alții.
O sa-ti dau cateva pe care le-am vazut eu si care mi s-au parut geniale:
The first time - prea misto
The last song
Love at first hiccup
Easy A
Http://www.topvideohd.com/......omana.html
Ultimul cintec e foarte interesant...
ovidiu33b întreabă: