Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
1. Love and other drugs - O comedie romantica bolnava de Parkinson
Love And Other Drugs prezinta istoria pastilei revolutionare Viagra si frumoasa poveste de dragoste dintre o tanara rebela si un afemeiat. Avem deci un tanar ambitios, Jake Gyllenhaal, care datorita sarmului irezistibil manipuleaza lumea din jurul lui si o femeie frumoasa, o artista noncomformista, Anne Hathaway, care este diagnosticata cu Parkinson de gradul unu.
Intalnirea celor doi iese cu scantei, e foarte evident ca regizorul filmului s-a bazat foarte mult pe chimia evidenta dintre actori, iar nuditatea excesiva va prinde sigur la fanii celor doi. Dar asta nu este o scuza pentru scenariul atat de slab incat pare copiat din celelalte comedii romantic de success de pana acum.
Avand in vedere ca 2010 a fost un an foarte slab din punct de vedere cinematografic, putem totusi afirma ca Love And Other Drugs este poate cea mai buna comedie romantica presarata cu moment dramatice din 2010.
2. The Bounty Hunter – Cuplu sexy, recompensa in hohote de ras
Ce ar fi daca ai avea task de serviciu sa iti aduci fosta sotie in inchisoare?! Aceasta este tema comediei romantice The Bounty Hunter, care a beneficiat de cei mai sexy actori single ai momentului: Jennifer Aniston si Gerard Butler, amandoi in forma maxima, de mult marketing pe tema unei potentiale idile intre cei 2 si bineinteles o actiune sexy si plina de poante spumoase.
Pe scurt, The Bounty Hunter este o comedie romantica romantica ok, plina de actiune si poante savuroase, lipsita insa de substanta si usor trecuta pe langa subiect. Chiar daca intr-unele momente veti avea senzatia ca Andy Tennant si scenarista Sarah Thorp fac prea multe eforturi pentru a ne distra, va veti amuza si va veti relaxa simtul critic odata cu schimburile de replici intense si haioase dintre personaje. Si bineinteles, veti avea si ocazia de a va delecta cu cei 2 protagonisti in ipostaze mai mult decat hot.
3. Life As We Know It – Cliseu romantic asa cum il stim
Life As We Know It este un chick flick previzibil, cu un baiat foarte frumos, Josh Duhamel si o fata draguta foc, Katherine Heigl, care se detesta inca din primul moment in care se cunosc. Ce se intampla mai departe nu trebuie sa va povestesc eu. Este "viata" tipica din romcom-uri (care de multe ori nu prea se aplica si in realitate) asa cum o stim. Este cliseul universal.
De aceasta data cam saracut in poante reusite si in situatii originale si cam bogat in momente ultralacrimogene. Ne vom distra totusi? Da. Are cateva scene la care veti rade cu foarte mare pofta. Si merita sa il vedem? Da, daca ne plac comediile romantice si nu ne deranjeaza sa vedem "just another rom com" complet lipsita de original si complet nememorabila.
4. You Will Meet a Tall Dark Stranger - Promisiuni despre un film ce ar fi putut fi
Filmul You Will Meet a Tall Dark Stranger a fost unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, cu promisiuni interminabile despre un film care va impresiona, va tulbura, va revolutiona lumea cinematografica, spectatorii, regizorii, scenaristii, dar care nu a reusit sa faca nimic din cele de mai sus.
Foare buna distributia, Antonio Banderas arata impecabil, Naomi Watts este o draguta, ca intotdeauna, te cucereste cu primul zambet. Despre Anthony Hopkins, numai de bine, ca intotdeauna. Toti cei din film sunt profesionisti adevarati, asa ca la capitolul joc actoricesc, nu sunt probleme,doar personajele in sine sunt cel putin ciudate, pentru ca nu sunt foarte "vii" in actiunile lor.
Nu e un film plictisitor pana la urma, dar ceva mai mult dinamism nu ar fi stricat, cel mai probabil este un film pentru fanii Woody Allen,. Ceea ce salveaza filmul de la esec in afara distributiei, este realismul care pastreaza linia de plutire, pentru ca stii ca tot ce e in film s-a intamplat si in realitate.
5. Letters to Julliet - Chick flick dulce de inspiratie Shakespeariana
Letters to Juliet este un film romantic, de buna dispozitie si care are in centru ideea pe care toti, indiferent cat de realisti sau cinici dorim sa parem, o nutrim in adancul sufletului. Aceea ca dragostea adevarata exista, nu paleste in timp si poate fi oricand regasita.
Imbinati aceasta idee cu dulcea Amanda Seyfried, cu superba Vanessa Redgrave, mai frumoasa ca oricand la varsta a treia, si cu peisajele italiene de vara absolut superbe si veti intelege de ce va spun sa nu ratati Letters to Juliet.
Un chick flick fotogenic, deprins dintr-o carte postala. Dar caruia ii lipsesc ritmul, momentele memorabile, tensiunea graduala si replicile comice pe care am fi simtit nevoia sa le gasim intr-o astfel de comedie romantica.
6. Leap Year – Comedie romantica dulce-usurica
Leap Year este exact genul de comedie romantica subtirica, gen siropel comic de care avem uneori nevoie pentru a ne destinde alaturi de jumatatea noastra. Va veti distra, va veti amuza, va va prinde si nu va veti plictisi. Este cu siguranta un film slab. Dar totusi entertaining.
Este o poveste clasica, cu un scenariu previzibil, condimentata insa de doi actori dulci si o abundenta de poante simpatice si neasteptate. Ea, Amy Adams, foarte fitoasa vrea cu tot dinadinsul sa puna mana pe un El destul de constipat. Pe drum, ajunge la tara si trece prin situatiile comice demne de legile lui Murphy clasice si ele si intervine un alt El, Matthew Goode, mai pasional, mai uman, mai potrivit pentru ea. Ea si al doilea El nu se sufara initial, iar apoi se atrag atat de tare incat ajung unul in bratele celuilalt fara cale de intoarcere.
7. Valentine’s Day – Love Actually, varianta americana
Valentine’s Day este o imbinare intre capodopera romance Love Actually si comedia nesarata He’s Just Not That Into You. Si ca orice mix a preluat caracteristici din ambele parti, in final obtinandu-se un melanj semi-amuzant, semi-fasait de comedie romantica cu un pic de filosofie pe marginea relatiilor romantice.
Filmul surprinde ce se intampla in vietile mai multor cupluri si persoane singure in ziua de Valentine’s de dimineata pana seara. Ceea ce uneste aceste povesti intersectate sunt cateva intamplari incrucisate si o suma de coincidente absolut uimitoare.
Pentru Valentine’s Day, Garry Marshall a adunat o distributie deosebita, formata din actori celebri de comedii romantice de la Hollywood, formata din Julia Roberts, Anne Hathaway, Hector Elizondo, Ashton Kutcher, Jessica Alba, Jessica Biel, Bradley Cooper, Shirley MacLaine, Taylor Swift… F iecare actor in parte isi face datoria, dar asa cum era oarecum si de asteptat, unde sunt multi actori puterea de interpretare creste, iar scenariul oarecum slabeste.
Povestile sunt previzibile, dar este o alegere ok pentru o seara linistita in compania partenerului de viata, putinele scene haioase vor reusi sa va lase in urma amintirea placuta a unor hohote de ras autentice.
8. Going the distance - La mica distanta de o super comedie romantica
Going the Distance este mai mult un simplu film de dragoste, plin de clisee, pe alocuri plin de faze fumate, dar este exact genul de film romantic care va merge direct la inima celor care cred in iubirea care poate supravietui la distanta si in existenta "jumatatii" pentru fiecare. Printre care ma numar si eu.
Going the Distance este un film dulce, jucat asa cum numai Drew Barrymore stie sa joace un romance, asezonat cu zambetul si naturaletea lui Justin Long si plin de faze simpatice. In afara mesajului siropos al filmului, nimic din Going the Distance nu este siropos, iar momentele romantice sunt o imbinare de comic si dulce. Ajuta foarte mult este jocul excelent al celor 2 actori principali, iar chimia ei este atat de evidenta incat nu poate lasa loc la dubii pentru partea reala a relatiei.
9. THe Kids are all right - Good sperm will only take you so far!
Daca vreti sa vedeti o comedie excelenta precum The Kids Are All Right, va atentionez ca subiectul filmului porneste de la o premisa si o pozitie pe scara evolutiei sociale la care noi inca n-am ajuns, si, ca atare, mi-ar parea rau sa va pierdeti in detaliile "ramei" in loc sa va delectati cu delicatesele pe care ea le ofera.
The Kids Are All Right este, mai presus de orice altceva, o poveste de dragoste surprinsa intr-un moment crucial, cand schimbari majore o ameninta si ii masoara catenele prin prisma unor probleme comune oricarui cuplu, indiferent de sexul partenerilor.
Parintii nu se prefac la limita cabotinismului, copiii, foarte talentatii Mia Wasikowska si Josh Hutcherson, nu se dedau la strigate de ajutor mascate cu lama sau prafuri dubioase, iar comunicarea dintre generatii nu necesita un nou alfabet si-un pod lung cat tot filmul. Faptul ca parintii sunt doua mame lesbiene, Annette Bening si Julianne Moore, amandoua superbe, nu submineaza nicidecum pretentia la o poveste realista, cu picioarele bine-nfipte in cotidianul american si preocupata cu framantarile unei familii tipice: plecarea copiilor din cuib, rutina si uzura care nasc monstri in viata de cuplu, nevoia cunoasterii ambelor craci parentale din arborele genealogic etc. Un film de Oscar si de Golden Globes.
10. Step up 3d - De ce Step Up 3D bate pasul pe loc? Pentru ca poate!
Al treilea episod din Step Up, redat in 3D, nu adauga nimic nou la fundatia subreda construita de primele doua "dansuri ale dragostei" in 2D, este doar more of the same: mai mult material taiat grosolan pe acelasi tipar.
Noua dimensiune adauga totusi un strat aparte la experienta cinematografica, pentru spectatorul prevenit sa nu se astepte la consistenta reala – pentru aceia dintre noi care, in mod constant, bat ritmul din castile mereu incolacite-n jurul gatului pe strada si la birou, apropierea de ecran vine ca o imbunatatire sensibila.
Un inlocuitor acceptabil al povestii, daca nu total absente, mai mult ca sigur tratate ca umplutura – dansul, din nou, este personajul principal care convoaca toate resursele din fata si din spatele camerelor, estompand granita dintre arta cinematografica si videoclip muzical (in favoarea celui de-al doilea). Miscari dintre cele mai diverse, ce-i drept: fluide, elegante, sau robotice si sacadate, ele gadila imaginatia si butoneaza muschii spectatorului, pe nesimtite antrenati in ritm.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.144.8.68) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro