| alexandra2859 a întrebat:

Buna,underworld sau twilight? vampiri din underworld sau din twilight? varcolaci din underworld sau twilight? de ce? eu personal aleg underworld unde vampiri nu "sclipesc" si varcolaci nu sunt niste catei adorabili dar mai mari precum in twilight ci sunt varcolaci adevarati la fel ca vampiri cu dinti si care nu pot sa iasa in soare pentru ca se ard(exact cum scrie si in fiecae roman, poveste cu vampiri)nu pentru ca le este frica ca o sa "sclipeasca". underworld/atheism for ever.

Răspuns Câştigător
| M25M a răspuns:

Twilight este pentru fetite si fete care inca mai cred in fat frumos, este o poveste sensibilizat imbecile care viseaza si ele la un Eduard(sau cum ii zice) al lor.
Seria underworld este si mai veche, si mai bine regizata, actorii nu sunt cine stie ce dar macar au mai avut tangente cu actorie.

8 răspunsuri:
| Tops a răspuns:

Mda..Filme de tot rahatul(turcesc)...

| alexandra2859 explică (pentru Tops):

Bai tu esti batut in cap? underworld este film turcesc? sau twilight(care nu ma intereseaza)? si ai grija cum vorbesti despre underworld ca o sa te raportez.

| alexandra2859 explică (pentru Tops):

Rahatul turcesc aici de fata esti numai tu, nici underworld nici nimic/nimeni alceva/altcineva.

| alexandra2859 explică (pentru M25M):

Da underworld este mai vechi dar cum ai zis si tu mai bine regizat. kate pentru mine este cea mai buna actrita(parerea mea)ceilalti actori nu ma intereseaza dar de kate nu te lua...totusi vampiri "sclipesc"? este de rasul lumii, cred ca daca ar exista vampiri lear fi rusine sa se arate dupa filmul asta.

| M25M a răspuns (pentru alexandra2859):

Ma refeream(si aici fac mea culpa in ceea ce priveste exprimarea) ca "nu sunt cine stie ce" in contextul filmulul, contand mai mult povestea. Bine, pentru un film de acest gen au fost ok.
Nu m-am luat de Kate, insa un film ca acesta sau Van Helsing nu ii scoate in evidenta calitatile actoricesti atat de bine ca o drama sper exemplu. Imi place Kate, si ca exemple de filme care mi-au placut, in care a jucat si ea si in care a avut prestari mai bune si mai demne de laudat sunt The Aviator, Pearl Harbour, Everybody's Fine si Nothing but the truth.

| alexandra2859 explică (pentru M25M):

Fiecare cu gustul lui...

| roxanna9031 a răspuns:

Twilight! sunt mult mai frumosi. mai romantici si mai putin... horror! happy.

| alexandra2859 explică (pentru roxanna9031):

Cine din twilight este frumos? edwardu?laughing))rolling on the floor))mai romantici?laughingcred ca nu te-ai uitat la underworld pentru ca tear fi atins. underworld nu este horror este actiune, thriler(nu horror, thriler)si te rog nu o mai compara pe swift(care fata ei este ca un rahat) cu kate beckinsale(care este o actrita mai buna de cat swift si categoric mai frumoasa) sau pe edwardu(care "sclipeste" si seamana cu bestia din frumoasa si bestia) cu Scott Speedman(un barbat adevarat nu un gay ca edwardu si un vampir adevarat care lupta pentru cea iubita si copilul lor nu fuge prin padure si o paraseste si se omoara ca prostul).dar serios mai frumosi? cred ca porti ochelari si nu vezi bine.