Cred că l-am văzut a treia oară, dar niciodată nu mi s-a părut mai trist. Trist, din punctul de vedere al tragediei în sine. Povestea celor doi a fost într-adevăr faină Aşa de bine arătau împreună, zic eu
Dar atât suspans şi dramă, când vezi toţi oamenii căzând şi după aia îngheţaţi în 5 minute... absolut groaznic
Eu consider că tragedia a fost mai nasoală ca un cutremur. Să mori în apă, înecat, dureros şi urât
Superb și acum nu mă pot oprii din plîns, am udat toate batistele, am un teanc de pus la mașină, lacrimogen film, și nu știu dacă o să î mi treacă starea în care\sînt, plîng ca la înmormîntare. Help me
Da. A fost extraordinar...Si a fost atat de trist pentru ca el a murit...si eu sm plans, dar la sfarsit la melodia lui Celine Dion(are o voce superba):d
Nu mai superba decat vocea de pe fundal, in film, cea a lui Sissel Kyrkjebø. Aia e cu adevarat emotionanta si te face sa lacrimezi in momentele culminante din film.
DA a fost superb! Nota...de fapt nu am nota dar sa stii ca are si parti amuzante
NuTza_5023 întreabă: