anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

va placut filmul "Titanic"?

pe mine m-a facut sa plang, este foarte trist si frumos.

va multumesc.

Răspuns Câştigător
| DakotaRoyse a răspuns:

Cred că l-am văzut a treia oară, dar niciodată nu mi s-a părut mai trist. Trist, din punctul de vedere al tragediei în sine. Povestea celor doi a fost într-adevăr faină big grin Aşa de bine arătau împreună, zic eubatting eyelashes
Dar atât suspans şi dramă, când vezi toţi oamenii căzând şi după aia îngheţaţi în 5 minute... absolut groaznic sad
Eu consider că tragedia a fost mai nasoală ca un cutremur. Să mori în apă, înecat, dureros şi urât sad

8 răspunsuri:
| Giinger a răspuns:

Sigurbig grin si mai ales melodia de pe fundal...day dreaming:X dar n-am planslaughing

| lordbogdan a răspuns:

Da mi-a placut foarte mult. big grin

| Roooxaneeelllll a răspuns:

Eu da:d foarte frumos adevarat...o poveste de dragoste minunata :X

| DiaMichelle a răspuns:

Da. A fost extraordinar...Si a fost atat de trist pentru ca el a murit...si eu sm plans, dar la sfarsit la melodia lui Celine Dion(are o voce superba):d

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DiaMichelle):

Nu mai superba decat vocea de pe fundal, in film, cea a lui Sissel Kyrkjebø. Aia e cu adevarat emotionanta si te face sa lacrimezi in momentele culminante din film.

| nimenipedrum a răspuns:

DA a fost superb! Nota...de fapt nu am nota dar sa stii ca are si parti amuzantelaughing

| BRG a răspuns:

Superb și acum nu mă pot oprii din plîns, am udat toate batistele, am un teanc de pus la mașină, lacrimogen film, și nu știu dacă o să î mi treacă starea în care\sînt, plîng ca la înmormîntare. Help me

| brokeangell a răspuns:

Si eu am plans.