Atunci cand mergi la film incearca sa ai mintea in alta parte, sa te bucuri ca esti cu prietena ta si sa nu fi atenta deloc la film. Oricum si ele se vor speria putin si fiindca esti cu ele n-ar trebui sa-ti fie frica.Stai langa prietena ta in timpul filmului si o sa vezi ca iti va fi mai bine.
Fraa pe 13 Octombrie 2017 19:41
Foarte slab
Un film dezamagitor pe care de abia asteptam sa il vad, dupa ce trailerul ma facuse nerabdator. Distributia buna si faptul ca trebuia regizat de marele Scorsese ma facea sa cred ca o sa fie senzational, insa nu am avut norocul asta.
Montajul foarte ciudat, cu scene fara sens carora le-am dat o sansa gandindu-ma ca o sa fie precum un puzzle si o sa se lege toate intr-un final (no luck again), muzica super slaba si faptul ca nu a fost creata niciun pic de tensiune, pentru un film ce se vrea thriller, si cu un killer pe care il poti anticipa de la jumatatea filmului. Daca as vrea sa ii gasesc o scuza filmului as zice ca studioul a intervenit peste regizor.
https://www.cinemagia.ro/filme/the-snowman-590992/
Te duci cu dopuri de urechi oricum cel mai infiorator lucru la filmele horror e sunetul.
Adynutza3940 întreabă: