| EuDoarEud a întrebat:

Voi la ce seriale va uitati? Vreau ceva gen: „The vampire diaries-este vorba despre vampiri..." cam asa. Dar sa fie SERIALE!

Dau fundă la cel care m-a facut sa ma uit la serialul propus big grin

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

El cuerpo del deseo, gata salvaje merita vazute. Sau carita de angel, le-am vazut cand eram mic acum nu ma mai uit la telenovele.

| Bianca7777 a răspuns:

Prison breack...e un serial foarte tare ...sau pritty litter liers

| vlady434 a răspuns:

Salut! Sa incep cu cele la care ma uit momentan si mi se par foarte bune:
1. Teen Wolf - un adolescent obisnuit devine varcolac. Povestea decurge de la sine, iar evenimentele se amplifica de la sezon la sezon. Absolut genial, as vrea sa nu se termine niciodata.
2. Lie to Me - serial politist, cu un detectiv care "citeste" oamenii dupa expresiile faciale, si isi da seama daca mint;
3. Arrow - sunt multe de descris aici, cel mai bine uita-te la un trailer.
4. Dr. House - serialul urmareste cazurile medicale ale unui doctor, nebun de genial, care se drogheaza si foarte nesimtit si arogant big grin;
5. White Collar - Neil, un hot international, este eliberat din puscarie, cu conditia sa ajute la prinderea unui alt hot international de bunuri.
Astea imi vin in minte acum, dar daca mai vrei, iti mai spun.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Cum la ce ne uitam? la Muhtesem Yuzyil

| Wo0W a răspuns:

Teen wolf e super

| EuDoarEud explică (pentru vlady434):

Si care ti-a placut cel mai mult din astea? (in afara de Teen Wolf pentru ca l-am vazut si e genial ) happy

| vlady434 a răspuns (pentru EuDoarEud):

Dr. House si White Collar... de departe. Daca vrei un personaj "nebun", drogat, arogant, amuzant, caruia ii place sa faca misto de pacienti, uita-te la House; daca vrei sa vezi episod de episod, un actor chipes si sarmant, uita-te la White Collar.
P.S.: Acum imi amintii si de: - CSI: New York - e genial... am ramas surprins de unele episoade, pentru ca nici nu stii cat de smecheri pot fi oamenii (si nu trebuie neaparat sa fie romani laughing );
- Merlin - medieval, dar bun de vazut, cand te plictisesti;
- Big Bang Theory - daca vrei comedie, asta e perfect;
(daca-mi mai amintesc, iti dau pm)

| faramatania a răspuns:

Seriale:The Originals, True Blood, Dracula (2013),Teen Wolf, Hemlock Grove

| powergirl a răspuns:

Daca imi zici genu de seriale iti zic si eu dar nu stiu ce gen iti place eu urmaresc seriale multe deci as avea de unde sa recomand dar nu stiu genu eu, ma uit la mai multe genuri

| DeeaCrissTina a răspuns:

Pretty Little Liars

| Spiti_Eric_2000 a răspuns:

Academy of the Vampire e aparut in 2014 e foarte fain.Este despre vampiri si strigoi adica fantome si sunt jumatate fantome jumate oameni morti si slujitori vampirilor adica ce ce lucra la aceea scoala sunt jumate vampiri jumate oameni merita vazut filmul ti-l recomand cu incredere.

| OnuOnulică a răspuns:

Păi dacă vrei să fie ceva gen vampiri încercă Being Human.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dexter
http://www.youtube.com/watch?v=R6_qsTCBns8
http://www.youtube.com/watch?v=3HYTWgfZsis
Is the best i ever seen!