anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spuneti-mi un serial gen Games of throne, Vikings sau Legend of the Seeker. In afara de astea 3 ca le-am vazut.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| DarkVampiress a răspuns:

Black Sails e misto, ceva gen Vikings
Rome
The Accursed Kings
Spartacus

Sper ca te-am ajutat :*

6 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Star-Crossed (2014) și de asemenea mai poți încerca și Camelot (2011)

| Jipa95 a răspuns:

Nu iti pot recomanda ce m-a lasat impresionat pe mine in afara de toate low buget-urile aparute in ultima perioada : House of Cards.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DarkVampiress):

Da,m-ati ajutat toti. M-am uitat la toate trailer-ele si intr-adevar sunt seriale si filme frumoase.Incep cu Black Sails. Imi plac serialele realistice, costumatiile tipice acelor vremuri si decorul realistic. Multumesc la toti!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru OnuOnulică):

Multumesc. Cum nu sunt mai multe fundite o sa va acord vot. Stiu ca nu pentru asta activati dar meritati ceva. Incep cu serialele raspunsului castigator si apoi cu ce mi-ati recomandat. Star0Crossed mi se pare un film cu scene realistice si costumatie specifica acelor vremuri. Pentru mine asta ma tine cu ochii pe ecran.O costumatie si scene realistice, imbinate cu razboi, lupta pentru un ideal...all in one. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Jipa95):

Pare un film psihologic, de asemenea filme preferate de mine. Am urmarit trailer-ul si mi se pare destul de interesant.O sa tin cont, multumesc.

| OnuOnulică a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu plăcere, ramon. Sper să-ți placă ambele.