Your lie in april.
Kimi no iru machi
Sakamichi no apollon
Tsuki ga kirei
Re:life
Kuzu no honkai
Sukitte li na eu
Seishun Buta Yarou wa Yumemiru Shoujo no Yume
Citrus
Horimiya
Koi to uso
Fuuka - e ok dar e mai buna manga
Nu vreau sa ma întind ca iti ajunge pentru moment.
Naruto
Dragon Ball Z
Tokyo Ghoul
animekage si gasesti ce vrei! bafta, nu sunt chiar romantice, da mna.
La cum te stiu (adica... in mare), stiu ca stii (cam multi de "stii') deja filme clasice ca Your Name sau I want to eat your pancreas, si atele de genul... asa ca o sa zic unele pe langa, care mi-au placut si au avut un strop de amuzament (unele chiar la fiecare episod)
Kaichou wa maid-sama - asta chiar m-a amuzat fiecare episod si a fost foarte frumos;
Kamisama hajimemashita - asta l-am vazut cand eram mai mic, si prima parte a fost foarte amuzanta, dupa o da in cea romantica.
Your lie in april
Akatsuki no yona
A... As mai zice si Erased, daca nu l-ai vazut deja, si daca nu, nu o sa iti zic nimic despre el, este mai bine asa
5 Centimeters per Second
The Girl Who Leapt Through Time
Tamako Love Story
Castle in the Sky
Weathering with You
The Garden of Words
Your Name.
A Silent Voice: The Movie
sa stii totusi ca nu toate-s romantice, iar japonezii sunt mult diferiti de noi si asta se releva si in animatiile lor, la ei romantismul e intotdeauna in aceeasi oala cu drama...ei sunt un popor ciudat sa zic asa.
"ca o fi romantic/drama/hentai etc etc asta o sa deduca el!"
Pai de ce sa inceapa atatea anime-uri ca sa deduca, ca nu era ceea ce cauta dupa ce a vazut mai multe episoade? Asa nu face decat sa isi piarda timpul uitandu-se la ceva ce nu cauta in primul rand. Ceea ce ai facut tu a fost misleading.
Plus, sunt destul de sigur ca numele Georgiana apartine unei "ea" nu unui "el".
WisdonInTheDark nu e un nume real, cum ar fi Andrei, Maria, Ana, Sabin, Catalina, etc, ci sunt 4 cuvinte in engleza puse laolalta, deci de aici nu poti deduce genul cuiva, asa ca asta e ceva cu totul diferit, dar din numele Georgiana, poti deduce ca e o ea, dar asta doar daca se identifica cu acest termen, asa ca nu spun neaparat ca e o ea, daca nu se identifica cu asta.
Si nu, daca e o ea, nu am spus niciodata ca nu are voie sa se uite, ci am facut referile la faptul ca tu tot spui "el, el, el" fara sa verifici daca e intr-adevar un el.
Daca ea, e o ea care se simte ea, si se identifica cu acest termen, iar tu continui sa-i spui el, atunci ea o sa se simta ofensata, eu doar acolo voiam sa ajung, nu incercam sa ma cert cu tine.
Dar sunt de acord, deviem de la subiect, si nu e cazul. O zi frumoasa iti doresc.
Buna! Le-am vazut(cand nu le aveam inainte cu romantismul)in afara de Naruto ca nu m-a atras in mod special.Iti recomand si eu unul daca te intereseaza Hunter x Hunter(varianta din 2011 ca este mai bine desenat), este foarte bun.Iti multumesc pentru raspuns!
Buna! Le-am vazut pe toate, iti multumesc pentru raspuns
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: