| AndreeaViolletta a întrebat:

Cand incepe sezonul 3 din Pariu cu viata si ce vedete vor mai apare dau funda pentru cine imi raspune corect?

Răspuns Câştigător
| Trippy a răspuns:

Sezonul 3 din Pariu cu Viata incepe din toamna anului acesta, monica odagiu nu va mai face parte din serial si in serial va intra Gheorghe Visu care a mai jucat in (state de Romania), in rolul unui sarb mafiot pe nume Dragoslav care face afaceri cu Jonny Camataru.Declaratia lui:E un gen de personaj pe care nu l-am mai jucat, o sa interpretez un personaj deloc simpatic, asa cum am fost pana acum. Din contra, e o bruta si o sa fac tot posibilul sa joc o bruta.

Ma bazez cu totul pe propunerea regizorala pana voi avea si eu aportul meu in conturarea personajului. Asa ca, sunt putine lucrurile pe care le pot spune acum", marturiseste Gheorghe Visu.
Sarbul Dragoslav ajunge in actiunea serialului "Pariu cu viata" prin intermediul lui Johnny Camataru (Catalin Catoiu), fiind unul dintre partenerii de afaceri murdare al acestuia. Are mai multe identitati false, insa in Romania isi spune Dragoslav.
Intra pe http://pariucuviata.protv.ro/stiri pentru mai multe detalii. Funda?

1 răspuns:
| AndreeaViolletta explică (pentru Trippy):

Mersi foarte mult daca nu mai raspunde nimeni o sa-ti dau funfa.OK.

Întrebări similare