Si eu am vazut filmu...
iti zic sincer ca a fost primul film la care am plans...si uramtorul TITANIC:X
Toate filmele home alone, PAULIE!, harry potter intr-o oarecare masura si filmul care va fi difuzat sambata la 20:30 la prima tv! merita vazut!
Walk to Remember si Marley & Me :X sunt filmele care ma-u facut sa plang
Si iti multumesc mult ca i-ai zis ...ma voi uita :X
Mersi:X
XoXo
Nu stiu daca e chiar cel care m-a impresionat cel mai mult, ca nu mi le aduc acum aminte pe toate, dar acest film mi-a adus lacrimi in ochi si m-a impresionat foarte mult : "The Curious Case Of Benjamin Button" ( "Strania Poveste A Lui Benjamin Button" )
M-au facut sa plag multe fime... in special marley and me si a walk to remember te-as spatui sa-l vezi!
Pe aripile vantului mi se pare cel mai impresionat. De plans, am plans la Black Beauty si la Hachiko: A dog's tale.
În topul meu la filmele la care am plăns rămâne pe primul loc tot Titanic . Bine că prima dată când l-am văzut am plâns, apoi l-am mai văzut de vreo 2 ori şi n-am mai plâns . Apoi am cam plâns la filmul Seven Pounds. Mie personal mi-a plăcut foarte mult . Şi când te gândeşti că şi asta e o poveste adevărată...
Ce frumos a fost filmul acela! Uite unul care cu siguranta te va stoarce de lacrimi : Hachiko: A Dog's Story varianta din 2009. Uita-te la el. Merita!
E o prostie, dar pe mine m-a impresionat foarte mult scena din Brave Heart, cand sotia lui W. W. este omorata de "nobilul" ala.
Am si fost sa vad filmul de 3 ori la cinematograf.
Şi eu am plâns la sfârşit, când îi făcea doctoriţa injecţia şi el a închis încet ochii.
Pe mine m-a impresionat filmul twilight 2 m-a facut sa pling atunci cind edward ii spune lui bella ca nu mai are nevoie de ea...
Pe mine sincer multe filme m-au impresionat si chiar unele m-au facut sa vars cateva lacrimi.Insa filmul care m-a cucerit si care mi-a dat cele mai mari emotii a fost TITANIC!
M-am uitat demult la Green Mile. Ce rau imi parea pentru ala. Si mai vazusem un film in genul lui Dangerous Minds, sau chiar el. Impresionant.
Titanicul am pierdut numaratoarea de atatea ori l-am vazut (si m-am smiorcait de fiecare data)
Buna, pe mine m-a impresionat filmul o 1000 si una de nopti.acest film se difuzeaza pe canal D de luni pana miercuri de la ora 22:00.
Lowe story eram pustoaica cand l am vazut ooof cat am mai plans si o sa radeti Lantul amintirilor
Si eu am vazut filmul si intr-adevar a fost foarte frumos desi la sfarsit am plans.
Pe mine nu m-a impresionat chiar sa zic asa de tare vreun film. Dar iti recomand Hachi: A Dog's Tale. http://www.youtube.com/watch?v=FaS37E3gKOU
Patyi întreabă: