| Cσσкiє a întrebat:

Care a fost filmul care v-a impresionat cel mai mult şi chiar v-a făcut să plângeţi? Pe mine m-a impresionat foarte mult sfârşitul filmului Marley & Me, când Marley moare. Pentru cine nu l-a văzut încă şi nu vrea să-l vadă pe internet, va fi din nou duminică, pe HBO, la ora 18:05.

43 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

M-a impresionat Remember me.

| geoox550 a răspuns:

Si eu am vazut filmu...
iti zic sincer ca a fost primul film la care am plans...si uramtorul TITANIC:X

| Floreenofficial a răspuns:

Toate filmele home alone, PAULIE!love struck, harry potter intr-o oarecare masura si filmul care va fi difuzat sambata la 20:30 la prima tv! merita vazut!winking

| LittleandLiars a răspuns:

Walk to Remember si Marley & Me :X sunt filmele care ma-u facut sa plang crying

Si iti multumesc mult ca i-ai zis ...ma voi uita :X

Mersi:X

XoXobig hug kiss

| xSoaked a răspuns:

Nu stiu daca e chiar cel care m-a impresionat cel mai mult, ca nu mi le aduc acum aminte pe toate, dar acest film mi-a adus lacrimi in ochi si m-a impresionat foarte mult : "The Curious Case Of Benjamin Button" ( "Strania Poveste A Lui Benjamin Button" )

| LoquitaSeMutaInViataReala a răspuns:

M-au facut sa plag multe fime... in special marley and me si a walk to remember te-as spatui sa-l vezi!

| anka a răspuns:

A walk to remember, Remember me, Last song

Elianna
| Elianna a răspuns:

L-am vazut si eu! Mi-a placut foarte mult!

| IrinaAndreea a răspuns:

Pe aripile vantului mi se pare cel mai impresionat. De plans, am plans la Black Beauty si la Hachiko: A dog's tale.

| AndutzaAndu a răspuns:

În topul meu la filmele la care am plăns rămâne pe primul loc tot Titanic tongue. Bine că prima dată când l-am văzut am plâns, apoi l-am mai văzut de vreo 2 ori şi n-am mai plâns laughingoh go on. Apoi am cam plâns la filmul Seven Pounds. Mie personal mi-a plăcut foarte mult love struck. Şi când te gândeşti că şi asta e o poveste adevărată...

| Nirvana a răspuns:

Ce frumos a fost filmul acela! Uite unul care cu siguranta te va stoarce de lacrimi : Hachiko: A Dog's Story varianta din 2009. Uita-te la el. Merita!

| Frau a răspuns:

Meet joe black :X:X:X

| Kitty a răspuns:

La rascruce de vanturi. Prea profund.

| Zenithf a răspuns:

E o prostie, dar pe mine m-a impresionat foarte mult scena din Brave Heart, cand sotia lui W. W. este omorata de "nobilul" ala. straight face
Am si fost sa vad filmul de 3 ori la cinematograf. laughing

| Cσσкiє explică:

Şi eu am plâns la sfârşit, când îi făcea doctoriţa injecţia şi el a închis încet ochii. sad

| BBAlyss a răspuns:

Am plans la sfarsitul filmului A walk to remember

| BingBang :D a răspuns:

Remember Me
Twilight New Moon
The Last Song
A walk to remember
big grin

| mariposa azul a răspuns:

Pe mine m-a impresionat filmul twilight 2 m-a facut sa pling atunci cind edward ii spune lui bella ca nu mai are nevoie de ea...

| matadoru a răspuns:

Pe mine sincer multe filme m-au impresionat si chiar unele m-au facut sa vars cateva lacrimi.Insa filmul care m-a cucerit si care mi-a dat cele mai mari emotii a fost TITANIC!

| TipulVerde a răspuns:

M-am uitat demult la Green Mile. Ce rau imi parea pentru ala. Si mai vazusem un film in genul lui Dangerous Minds, sau chiar el. Impresionant.

| laura_8904 a răspuns:

Titanicul am pierdut numaratoarea de atatea ori l-am vazut (si m-am smiorcait de fiecare data)

| karra a răspuns:

Gladioatorul, notebook, titanic, apocalypto,...

| AzzzY a răspuns:

Buna, pe mine m-a impresionat filmul o 1000 si una de nopti.acest film se difuzeaza pe canal D de luni pana miercuri de la ora 22:00.

| merry_2783 a răspuns:

Lowe story eram pustoaica cand l am vazut ooof cat am mai plans si o sa radeti Lantul amintirilor

| NUUSTIU a răspuns:

Si eu am vazut filmul si intr-adevar a fost foarte frumos desi la sfarsit am plans.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am plans la nici-un film, dar cel care m-a impresionat cel mai mult a fost Dark water; un thriller cu final neasteptat, care a facut combinatia perfecta dintre thriller si drama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am putut sa ma abtin sa nu plang cand am vazut The notebook.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ghost - "Fantoma mea iubita" cu Patrick Swayze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer am 4 filme care m-au impresionat foarte mult: 1- titanic, 2- ghost, 3- twilight, 4- tristan and isolde

| Alexxe a răspuns:

Pe mine nu m-a impresionat chiar sa zic asa de tare vreun film. Dar iti recomand Hachi: A Dog's Tale. http://www.youtube.com/watch?v=FaS37E3gKOU