Asaa e :X il adorr. A da mai este un film "Povestea unui caine:Hachiko". am plans la filmul asta A da si "Remember me" si acesta a fost bestial.
Twilight este un film bun, nu cel mai frumos din lume.Din pacate, chiar daca sunt constienta ca nu vei aprecia 100% raspunsul meu iti voi spune ca parerea ta se bazeaza pe varsta ta.
Uita-te si tu la Pe aripile vantului, Love Story, Casablanca...etc.
xoxo Vanilla
Twilight e o prostie de film. sunt filme mult mai frumoase si mai bune. doar cateva exemple. Scent of a woman, A Beautiful Mind, V for vendeta.si multe altele...
Gladiatorul,Matrix,Stars Wars episoadele vechi, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, etc.
Da si Remember me a fost un film genial
Din seria Twilight imiplace cel mai mult Eclipse... si clar dupa ce o sa apara, Bracking Dawn care este de 100 de ori mai bun ( am citit cartea si este mult mai buna decat primele 3)
E un film bun Twilight!
Dar eu, fiind fata, prefer filmele romantice cand ma intreaba cineva de filmul meu preferat!
Ghost, If Only, clasicul Titanic!
Nustiu daca sunt cele mai frumoase din lume, dar eu de astea am ramas impresionata: Titanic, Remember me, A walk to remember, Twilight (desi nu am vazut toate partile), Wather for elephant (imi plac ff mult pentru ca sunt romantice, drama si genurile astea sunt preferatele mele).si lista poate continua.
Si eu la fel. De cand am vazut primul film m-am indragostit pe loc. Nu ma pot decide care imi place cel mai mult. Cred totusi ca "Eclipsa" (pana acum, dupa ce apare Braking Dawn mai vedem). Dar oricum, iubesc toate filmele din serie si nu ma mai satur de carti (pe unele le-am citit si de mai multe ori).
Twilight pe bune? Ai standarde asa joase? Actoria e de 2 lei, Actorii sunt de 1 leu, si felul in care a fost facut filmu e de 0 lei.
Cartea poate o fi fost ok dar filmul e un dezastru cu cd.
Eu cred ca n-ai vazut prea multe filme, altfel nu ai face afirmatia asta. Ma rog, e opinia ta, ti-o respect, dar nu o impartasesc! Ai primit cateva exemple de filme in comentariile de mai sus, multe dintre cele enumerate sunt bune si foarte bune, acum depinde ce varsta ai, ce preferinte... Inclin sa cred ca varsta e cea care te-a condus la aceasta concluzie.
Pentru mine e "Twilight", pentu altii probabil ca este altul, dar eu ador acest film, am citit si cartile de 3 ori si am vazut si filmele. Deabia astept sa apara si "Twilight Saga Breaking Dawn". Cu toate ca "Twilight Saga Eclipse" a avut mai multe scene romantice dintre toate filmele aparute din serie, mie mi-a placut totusi mai mult primul film, dar ultimul le va intrece pe toate.
Filmu` asta e la fel de frumos ca expresiile faciale ale lui Kristen Stewart:una singura si urata...Pana si Robert Pattinson uraste filmul asta:
ex: http://cdn.thefrisky.com/......hart_m.jpg
si asta: Asta a raspuns Robert cand a fost intrebat daca i-ar placea filmul in cazul in care nu ar fi el actorul principal
http://30.media.tumblr.com/tumblr_luoninfXLE1qfq1rao1_500.gif
http://27.media.tumblr.com/tumblr_luoninfXLE1qfq1rao2_500.gif
AleeAleePortocalee întreabă: