Ei dacă chiar vrei sa te sperii iți dau o lista http://www.cinemagia.ro/stiri/7-filme-interzise-19279/ sunt 7 filme interzise în unele tari deoarece sunt prea înfricoșătoare. Eu le-am văzut pe toate, locul 2 e cel mai înfricoșător. dar te avertizez nu vei dormii la noapte dacă te uiți.
Ray, scuze că vin offtopic, nu am văzut „maesteri groazei" și nici prea multe seriale la viața mea, dar vreau să-ți pun o întrebare.
Era un film cu un tip străin (posibil dintr-o țară balcanică, nu bag mâna în foc), care în anumite circumstanțe a fost nevoit să urmărească violul unui făt. De asemenea, a fost supus mai multor perversiuni sexuale, incluzând incestul.
Îmi amintești numele, te rog?
Nu stiu seriale dar iti pot da cateva filme hiorror pe care le-am vazut
Frontiers
Martyrs
Evil dead
I spit on your grave
Captifs
Chained
Nu ala e un serial de groaza recomand episodul 1 sezonul 1 e mortal si restul sunt bune, vrei sa-l vezi?
Stai liniștit, mi-a revenit memoria. Dacă vrei să vezi filmul descris de mine, nu fi reticent cu privire la lista săracului @LucianSalvanLorand.
Am văzut „Masters of Horror", acum că mă gândesc mai bine. Populară serie. Dacă ți-a plăcut, zic că o să te încânte și „Películas para no dormir". Merge cam pe același principiu, câteva filme de groază, fără legătură între ele.
Seară faină.
Filme horror
1. Under the bed;
2.Devil Seed;
3. Dracula 3D;
4.American Mary;
5.The clinic;
6. Warm bodies;
7.The collection;
8.Casa celor 1000 de cadavre;
9.Mama;
10.Orphan;