Mie una mi-a placut Harry potter mai mult decat twilight. La inceput am vizionat twilight de vreo 60 de ori(la propriu), dupa care la new moon m-am plictisit, in timp ce la harry potter am vizionat cu placere toate 8 filme... Si nu sunt singura care gandeste asa, adica in primul weekend harry potter and the deathly hollows a strans atatia bani cat a adunat eclipsa in app o saptamana
Harry potter e mult mai bun decat twilight (e o prostie).
oricum amandoua sunt filme sf lungi. nu sunt filme bune
Harry Potter nu l-am vazut si nici nu am de gand pentru ca nu e genul meu, chiar daca e cunoscut.
Asa ca, Twilight, pentru ca mi se pare foarte reusit, o poveste interesanta, si este printre filmele mele preferate.
Sunt cam la fel ambele. Twilight e cu vampiri, iar Harry Potter cu vrajitori. Cam aceeasi tema o au (supranaturalul). Ambele sunt bune dupa parerea mea. Acum depinde ce iti place tie mai mult (vampiri si varcolaci; sau vrajitori, forte malefice si aventuri).
Eu nu am vazut nicunul dintre ele dar cred ca "twilight " este mult mai misto.
Este mai misto twilight. Harry poter e vechi iar twilight este mai nou si mai fain sper sa iti placa funda?
Mie, sincer imi plac amandoua.
Sunt doua filme SF foarte bune.
Depinde ce algei tu.
Logic ca Harry Potter.Twilight a fost frumos la inceput... dupa care a urmat un dezastru pe cand Harry Potter a fost mf mereu
Harry Potter. Ce prosti ar spune ca Twilight? Ca asa zic ei?
Harry Potter da clasa! Cei care spun ca Twilight e mai bun sunt paraleli cu cinematografia.
Ca-ti place mai mult un anumit film pentru poveste(vampiri ce stralucesc la soare), actori(Robert Pattinson, Taylor Lautner), e alta treaba. Dar sa spui ca e mai bun/fain Twilight inseamna ca mai bine taci.
Eu ati zic ca herry potter pentru ca e cel mai votat film si cel mai interesant...eu am vazut toate sezoanelepoti sa-mi dai fundaplz