Toate 3 sunt foarte dragute, dar daca ar fi dupa mine ar fi asa:Miley ar fi pe locul 1 pentru ca ea a fost prima la disney si cred ca i se cuvine locul, apoi Demi e f draguta si ea si apoi Selena.Asta e parerea mea.
Nu cred ca ar vrea cineva dintsi strambi si de cal sau scobitori in loc de picioare...vaii maa! chiar asa putsina lume mai are gusturi calumea in lumea asta?! :O mie cel putin imi vine sai bag un pumn un moaca cand face fazele alea cu buzele... :@ http://glambamm.com/159/miley-cyrus-without-makeup/
Clar miley ii cu mult mai frumoasa decat selena sau demi doar ca mie imi place de selena dar mai frumoasa ii miley la demi mie una nu-mi place nimic uite scrie pe facebook destiny hope cyrus sa o vazi pe miley f.f.f.frumoasa si apoi scrie selena marie gomez nu-i la fel de frumoasa! o iubesc pe selena dar mai f. f.f.f.frumoasa ii miley de o mie de ori♥♥♥miley f.f.f.frumoasa♥♥♥selena love my!
Toate 3 sunt ft dragute dar selena si demi au ceva care le fac mult mai dragute decat miley.dar sa nu uitati ca toate 3 sunt superbe in felul lor.
BBdragutza întreabă:
bigfanhannahmontana întreabă: