anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e serialul tau preferat? Ce gen e?

19 răspunsuri:
| Shimonakatokka a răspuns:

Game of Thrones
Lucifer (incepe-l acum, pana nu apar inca n sezoane)
atat. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Shimonakatokka):

Mersi dar ma uit la ambele

| Shimonakatokka a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca te ajuta: Am colege care se lauda cu cat de genial este Hannibal si The walking dead.

Plus, daaca vrei sa incerci ceva nou: Nu sunt fan anime. Chiar nu. Dar sunt unele care mi se pare ca au o poveste superba, si la naiba, 25 de episoade sunt chiar putine pentru o serie intreaga. Motiv pentru care iti recomand sincer sa incerci:
Mirai Nikki
Attack on Titan
One Punch Man

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Shimonakatokka):

Mersi pentru seriale, dar si la TWD ma uit, si celalalt nu e pe gustul meu
Anime-urile nu-mi plac

| Alexandruuu88 a răspuns:

Krampus...

| ionelaSong3 a răspuns:

| faramatania a răspuns:

Din toate serialele pe care le recomand și care mi-au plăcut, îmi plac, că unele nu s-au terminat, am totuși și eu, unul preferat:The Shield!

| Clorox a răspuns:

M-am uitat la TWD, pana la sezonul 4, dupa nu m-am mai uitat, era foarte plictisitor, dupa m-am uitat la TVD, la fel, dupa un timp deja era enervant, dupa nici nu mai stiu le ce naiba m-am uitat, stiu ca la Lucifer, dar vad ca nu mai posteaza nimic si acum la American Horror Story, este genial!
Cred ca serialul meu preferat este AHS, pana sa stiu de el mi-a placut Lucifer! Este genul Horror, Thriller, supranatural... Chestii de genul!

| Speed99 a răspuns:

We meet again, huh? laughing

The Walking Dead, ii Horror-Drama-Thriller. Poti sa cauti pe internet sa vezi despre ce e vorba.

Are 7 sezoane (si inca (,) continua), fiecare sezon are 16 episoade, si fiecare episod are 50 de minute, iar eu sunt la zi cu episoadele. Mda, I don't have a life.

Tocmai au luat vacanta de iarna producatorii si cast-ul, deci nu vor mai scoate episoade decat din februarie, deci daca vrei sa te apuci de el, APUCA-TE ACUM ca sa ai timp sa il prinzi din urma. laughing

| August99 a răspuns:

The mentalist
e crima mister si drama. dar are si putina comedie

| Speed99 a răspuns (pentru Clorox):

Sezonul 7 din TWD este foarte interesant si intriguing. Antagonistul din sezonul 7, Negan, cred ca e cel mai tare antagonist din orice film sau serial al deceniului. Pur si simplu epic.

| Clorox a răspuns (pentru Speed99):

Din pacate nu prea am timp happy

| Daniel_Pătru_1990 a răspuns:

Gotham - acțiune, crima, mister

| Felissa13Eden a răspuns:

Supernatural,si e acelasi gen ca titlul big grin
Dean forever laughing

| jasmin1rose a răspuns:

Mi-a placut The Fall. Are 4 sezoane. E putin mai dark dar da dependenta. Acum, depinde si de gusturi.
In prezent urmaresc Shameless, sezonul 7. E o comedie cu o familie descreierata.
Mi-a mai placut si The Killing. L-am urmarit vara trecuta.

| Adina948 a răspuns:

Pretty little liars.Mie mi-a placut foarte mult acest serial, fiecare episod,, te lasa pe jar". Are 6 sezoane si o parte din sezonul 7, cealalta parte apare in aprilie 2017, ti-l recomand. Sper sa-ti placa

| Adry05 a răspuns:

Gossip girl
Bates motel
The girlfriend experience
Nu stiu sa-ti explic de ce, pur si simplu au avut ceva care m-a prins,

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Adina948):

Nu e genul meu si n-am cerut seriale de vazut

| Diaboliq a răspuns:

The Fosters.

Întrebări similare